Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Mbappé schiet Frankrijk naar achtste finale en breekt record

Laatste update:

Frankrijk en en Peru begonnen met wijzigingen in de opstelling ten opzichte van de eerste duels. Olivier Giroud en Blaise Matuidi vervingen bij Frankrijk Ousmane Dembélé en Corentin Tolisso, terwijl bij Peru Jefferson Farfán en Renato Tapia, die bij de eerste wedstrijd tegen Denemarken een hoofdblessure opliep, plaats moesten maken voor Pedro Aquino en Paolo Guerrero. Frankrijk was in de eerste helft de sterkere ploeg en dat bleek ook uit het aantal kansen voor les Bleus.

Kylian Mbappé breekt de ban, maar hoeft daar niet veel voor te doen! ??

Posted by voetbalzone on Thursday, June 21, 2018

Antoine Griezmann schoot bij een goede mogelijkheid naast, terwijl Paul Pogba even later eveneens de scherpte miste om te scoren. Na ruim een halfuur spelen brak Mbappé de ban. Olivier Giroud had een grote mogelijkheid de openingstreffer voor zijn rekening te nemen, maar zijn schot werd half gekraakt, waarna Mbappé eenvoudig kon binnentikken. Door de treffer werd Mbappé, 19 jaar en 183 dagen, de jongste speler ooit die op een eindtoernooi scoorde voor Frankrijk; hij pakt het Franse record af van David Trezeguet, die als twintigjarige scoorde op het WK van 1998.

Na de thee kroop Peru, met een invalbeurt van onder anderen Farfán, meer uit zijn schulp, maar het kon nauwelijks gevaar stichtten. Aquino was het dichtst bij de gelijkmaker, maar de Peruviaan trof het aluminium. Het duel kroop daarna richting het einde, waarbij Hugo Lloris, die zijn honderdste interland speelde, zich nauwelijks in het zweet hoefde te werken. Door de nederlaag staat er voor Peru in het volgende groepsduel met Australië niets meer op het spel. Frankrijk neemt het nog op tegen Denemarken, dat met een gelijkspel eveneens naar de volgende ronde gaat.

-
Verwacht jij dat Frankrijk het WK gaat winnen?

Meer nieuws

Joseph Oosting gaat live op tv in op contact met Feyenoord
6
Sporting Portugal kan landstitel ruiken na spectaculaire comeback tegen Porto
5
V/d Vaart ziet belangrijkste man bij PSV: 'We onderschatten hoe goed hij is'
4
Van Hanegem ziet aanwinst voor gehele Nederlandse top bij Sparta rondlopen
6
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
Kenneth Perez waarschuwt Arne Slot: 'Die komt geen lantaarnpaal voorbij'
24

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties