Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Mbappé tipt PSG en seint doelwit in: 'Om de boodschap duidelijk te maken'

Laatste update:

Al enkele weken wordt N'Golo Kanté in verband gebracht met een vertrek bij Chelsea, waarbij de Franse topclub als een van de volgende bestemmingen wordt aangestipt. Mbappé meldt zich op 9 augustus weer bij PSG, maar geeft aan dat hij de clubleiding al wat tips heeft meegegeven. "Het klopt dat hij (President Nasser Al-Khelaïfi, red.) mij om mijn mening vroeg", aldus de negentienjarige dribbelaar.

"En ik heb hem verteld dat Kanté erg goed zou zijn voor ons team. Ik heb met N'Golo gesproken gedurende het WK, maar zonder plaagstootjes, want ik weet hoe het is als je hoofd op hol wordt gebracht met transferperikelen. Uiteindelijk heb ik een paar woorden in zijn zakken gestopt die hij vast heeft ontdekt toen hij thuiskwam. Om de boodschap duidelijk te maken", lacht Mbappé.

De dribbelaar imponeerde de afgelopen weken in Rusland en wordt door sommigen al bestempeld als winnaar van de Ballon d'Or. Mbappé stelt dat ploeggenoot Neymar een grote kans maakt. Ook geeft het talent aan dat Cristiano Ronaldo, Raphaël Varane en Luka Modric kunnen winnen. "Om het compleet te maken, denk ik dat ik mezelf ook ga meerekenen."

Verwacht jij dat N'Golo Kanté in de toekomst voor Paris Saint-Germain gaat voetballen?

Meer nieuws

Bizar: Brugge-fan na oliedomme actie door medesupporters (!) in elkaar geslagen
0
Becker schudt Sinkgraven van zich af en scoort prachtig uit 'onmogelijke' hoek
0
Arsenal legt de bal weer bij Manchester City na overwinning op Bournemouth
64
Ipswich keert na afwezigheid van 22 jaar terug in de Premier League
12
Live meepraten in LaLiga: Real Madrid - FC Cadiz
19
Eljero Elia gaat op Instagram de confrontatie aan met Jan Joost van Gangelen
8

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties