Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Mbappé treitert Nagelsmann: 'Alles goed met je? Wil jij liever spelen?'

Laatste update:

Mbappé maakte volgens RMC Sport een cynische opmerking riching de oefenmeester van RB Leipzig. "Alles goed met je, trainer? Wil jij soms liever spelen?", zou de sterspeler van PSG met een glimlach op zijn gezicht hebben gevraagd aan Nagelsmann. Laatstgenoemde liet zijn frustraties na afloop van het treffen in Frankrijk de vrije loop. "Wij waren vanavond duidelijk het betere elftal. We hadden controle over de wedstrijd en dwongen veel kansen af." Desondanks verliet zijn ploeg de Franse hoofdstad met een 1-0 nederlaag, waardoor RB Leipzig is afgezakt naar de derde plaats in de poule. De halvefinalist van afgelopen seizoen staat net als nummer twee PSG op zes punten uit vier duels.

Danny Makkelie geeft een zeer discutabele strafschop aan PSG - Paris Saint-Germain? (Check de aanloop van Neymar Jr.!)

Geplaatst door voetbalzone op Dinsdag 24 november 2020

Nagelsmann was tevens gefrustreerd over de strafschop die PSG kreeg van scheidsrechter Danny Makkelie. De Nederlandse arbiter wees al na tien minuten naar de stip toen Marcel Sabitzer ogenschijnlijk een tikje tegen de enkel van Angel Di Maria gaf en de aanvaller wel heel gewillig naar de grond ging. Neymar nam achter de bal plaats, deed er een seconde of tien over en verschalkte doelman Peter Gulacsi, al zat de doelman er bijna aan: 1-0. RB Leipzig was in het restant van het duel niet bij machte om een gelijkmaker te forceren. Na het laatste fluitsignaal werd de zege door de spelers en trainers van PSG uitbundig gevierd.

Meer nieuws

'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
8
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
5
Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
2
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
2
Stadionspeaker Roda JC wijt kolossale blunder onder meer aan slecht internet
20
Hans Kraay junior ziet bizarre taferelen in Kerkrade: 'Werkelijk ongelooflijk'
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties