Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Mbappé troeft Dembélé en Rashford af en pakt prestigieuze prijs

Laatste update:

Met dat duo werkte Mbappé voorheen samen bij AS Monaco. Vasilyev is vicepresident bij de Monegasken, terwijl de achttienjarige aanvaller onder trainer Jardim zijn debuut maakte in het eerste elftal. Mbappé doorliep de jeugdopleiding van AS Monaco en brak vorig seizoen definitief door. Hij maakte dusdanig veel indruk dat hij uitgroeide tot een van de meest gewilde spelers van Europa.

Uiteindelijk trok Paris Saint-Germain aan het langste eind. Les Parisiens huren Mbappé dit seizoen nog van AS Monaco en zijn verplicht om hem volgende zomer voor 180 miljoen euro over te nemen. In de Franse hoofdstad blijft de jonge aanvaller overigens goed presteren. In negen wedstrijden maakte hij reeds vier doelpunten en leverde hij vier assists.

Mbappé blijft overigens Ousmane Dembélé, Marcus Rashford en Gabriel Jesus voor in de verkiezing. Er is wat verwarring over de beste drie van de verkiezing, want Tuttosport bracht afgelopen weekeinde een shortlist naar buiten en daar zat Rashford toen nog niet bij. In de definitieve uitslag is de Engelsman tóch als derde geëindigd, terwijl Gabriel Jesus op de vierde plaats is terug te vinden.

Tuttosport reikt ieder jaar de Golden Boy-award uit aan de beste speler onder de 21 jaar. Dertig journalisten uit verschillende landen kunnen kiezen uit 25 genomineerden, waar dit jaar ook Steven Bergwijn en Kasper Dolberg tussen zaten. De Deense spits is uiteindelijk als zevende geëindigd. Winnaar Mbappé ontving 291 stemmen, flink wat meer dan nummer twee Dembélé. De aankoop van Barcelona kreeg 149 stemmen. Mbappé is na Paul Pogba en Anthony Martial de derde Franse winnaar van de Golden Boy-award.

Is Kylian Mbappé de terechte winnaar van de Golden Boy-award?

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
10
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
5
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
6
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
18
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
54
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties