Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Mbappé troeft Kluivert af: 'Mijn record zal ook weer gebroken worden'

Laatste update:

"Het is mooi, maar ik heb nog niets gewonnen in de Champions League. Ik heb dit record nu in handen, dat klopt, maar ook mijn record zal op een dag weer gebroken worden. Ik hoop natuurlijk wel dat dat zo lang mogelijk duurt…", zo wordt Mbappé geciteerd door l'Équipe. Met PSG staat Mbappé nu, na drie speelronden, met negen punten op de eerste plaats in Groep B.

Meer: Paris Saint-Germain poetst 1-3 achterstand weg en is officieus kampioen

BAAS! 🔥🔥 Kylian Mbappe Lottin maakt zijn achtste in de UEFA Champions League en troeft Patrick Kluivert (zeven doelpunten) af als de meest scorende tiener in het miljoenenbal!

Geplaatst door voetbalzone op woensdag 18 oktober 2017

Het team van Unai Emery maakte in de poulefase tot dusverre twaalf doelpunten en hoefde niet één treffer te incasseren. Ook in de Ligue 1 kan PSG goede cijfers overleggen. "Waar dit gaat stoppen? We gaan onszelf geen limieten opleggen. We bekijken het wedstrijd voor wedstrijd. We gaan geen duels 'overslaan', dat zou niet goed zijn. En bovendien zijn alle wedstrijden moeilijk", aldus Mbappé.

"We willen heel graag een goede indruk achterlaten in de Champions League. Dan gaat het niet alleen om de wedstrijd tegen Bayern, maar ook om dit soort duels. We hebben het vandaag weer laten zien. We zijn erg blij dat we hier vertrekken met de drie punten." Ook trainer Emery toonde zich tevreden: "We moeten de wedstrijd beter leren controleren, maar we hadden veel meer kansen dan Anderlecht. We zijn blij, ik ben tevreden."

-
Denk jij dat PSG dit seizoen de finale van de CL haalt?

Meer nieuws

Ancelotti zet Camavinga verrassend genoeg op de bank tegen Bayern
13
Donkere wolken boven Arnhem: licentiecommissie stelt Vitesse nieuwe deadline
47
Bondscoach België hakt definitief knoop door over EK-deelname Thibaut Courtois
10
Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
21
Matthijs de Ligt verliest race tegen de klok en mist CL-clash met Real Madrid
11
Zoon van Peter Bosz gaat in de Eredivisie aan de slag als hoofdscout
4

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties