Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Mbappé wilde vertrekken: 'Niet pas in augustus, ik ben geen dief'

Laatste update:

"Ik heb gevraagd om te vertrekken, omdat ik mijn contract niet wilde verlengen", beaamt Mbappé, wiens contract nog maar een jaar doorloopt. "Ik wilde dat de club een transfersom aan me overhield en een geschikte opvolger kon vinden." Eind juli maakte de spits intern bekend te willen vertrekken. "De club heeft me veel gegeven en ik ben hier altijd gelukkig geweest. Dat is nog steeds zo. Ik kondigde mijn vertrekwens op tijd aan, zodat de club zich erop kon voorbereiden. Ik wilde dat we de handen zouden schudden over een akkoord waar iedereen blij mee was."

Meer: Twee grote afwezigen bij chique XXL-afscheidsdiner van Kylian Mbappé

"Ik wilde op een respectvolle manier uit elkaar gaan. Ik heb ook aangegeven dat ik zou blijven als de club niet wilde dat ik zou vertrekken. Er wordt gezegd dat ik zes of zeven aanbiedingen heb geweigerd om mijn contract te verlengen en dat ik niet meer wil praten met Leonardo (technisch directeur, red.). Dat klopt absoluut niet", maakt hij duidelijk. Wel is het zo dat Mbappé op een gegeven moment rechtstreeks sprak met clubeigenaar Nasser Al-Khelaïfi, dus niet meer via Leonardo. "Mij werd opeens verteld: 'Kylian, vanaf nu spreek je met de president'. Ik weet niet of dat kwam omdat Leonardo er niet uitkwam."

"Mijn standpunt was helder. Ik wilde vertrekken en dat liet ik op tijd blijken", maakt Mbappé duidelijk. "Ik was er niet blij mee dat werd gezegd dat ik pas in de laatste week van augustus met mijn vertrekwens kwam. Daardoor lijk ik een dief. Ik liet het eind juli al weten aan de club." Het volledige interview van twee uur wordt dinsdag om 18.00 uur uitgezonden. Daarin wordt ook gesproken over de vermeende 'arrogantie' van de nationale ploeg van Frankrijk en over de komst van Lionel Messi bij PSG, kondigt RMC Sport aan.

Meer nieuws

De Telegraaf: Ajax heeft tien miljoen euro klaarliggen voor één speler
71
'Slot raakt direct een van zijn Nederlandse spelers kwijt bij Liverpool'
7
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Ajax en Feyenoord in strijd verwikkeld om aanvaller van Chelsea
18
'Ajax en PSV zetten zich schrap: United en Bayern jagen op zelfde target'
4
Sleutelspeler kan Manchester City verrassend genoeg verlaten in de zomer
5

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties