Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

McClaren bouwt weer reputatie op: 'Dit was een geweldige kans'

Laatste update:

McClaren werkte met plezier bij Middlesbrough, werd daarna door iedereen in Engeland afgebrand nadat hij het nationale team niet naar het EK 2008 bracht en nam sportieve wraak bij FC Twente: dat maakte hij kampioen van Nederland. Snel na de titel koos hij al voor een vertrek en tekende hij bij het Duitse VfL Wolfsburg: daar werd hij ontslagen. Vervolgens ging het mis bij Nottingham Forest en bij een comeback bij FC Twente.

Dit seizoen begon McClaren als lid van de technische staf van Harry Redknapp bij Queens Park Rangers, maar na drie maanden klopte Derby County aan. Die club had Nigel Clough ontslagen en stond troosteloos veertiende. McClaren nam de baan aan en loodste the Rams gestaag omhoog op de ranglijst. Alles gaat hem nu voor de wind en dat kon de trainer wel gebruiken, erkent hij ruiterlijk.

"Dit is een goed voorbeeld van de gekke wereld die de voetballerij heet, zo kan voetbal zijn. Ik heb crazy years achter de rug, vreemde jaren, echte dieptepunten. Het voetbal slaat je neer. Na de baan van bondscoach moest ik naar het buitenland, bij Forest maakte ik fouten. Ik weet dat ik meer geduld moet leren hebben. Ongeduldig zijn heeft een paar keer mijn val ingeleid en ik wil dat me dat hier niet weer overkomt", zegt McClaren.

"Ik moet op dit moment gebruikmaken van mijn ervaring. Ik kon haast niet geloven dat ik zo'n geluk had, toen deze geweldige kans voorbij kwam. Het doel is om met Derby County naar de Premier League te gaan, in de komende tweeënhalf jaar." In het seizoen 2007/08 was de club daar voor het laatst van de partij: het finishte toen als laatste en degradeerde rechtstreeks. De laatste jaren finishte het steeds in de middenmoot of kelder van de Championship.

Steve McClaren zal nog eens succesvol zijn in de Premier League

Meer nieuws

'Hij moet in de basis bij Oranje. Eerst was het Jerommeke, nu maakt hij je gek'
26
Vitesse vindt mogelijke redding op bijna 5.000 km afstand en voert al gesprekken
13
Fiorentina plaatst zich ten koste van Club Brugge voor finale Conference League
33
Mourinho liet onlangs zijn droombaan lopen: 'Ik heb een fout gemaakt'
7
Oud-speler Gandu (31) doet oproep: 'Enige kans is een niertransplantatie'
6
Live meepraten in de Champions League: Real Madrid - Bayern München
458

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties