Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

McClaren 'motiveert' vervanger Krul: 'Dit kost ons twintig punten'

Laatste update:

De ex-coach van FC Twente kreeg het slechte nieuws zaterdagavond te horen. "Ik kan het bericht eerst niet geloven. Het was raar, want ik had hem even daarvoor gesproken om hem geluk te wensen. Hij zei dat hij op de bank zou zitten en niet zou gaan spelen. Toen zei ik: 'Nou, dat is dan goed nieuws, want dan ben je in ieder geval fit voor komende week'. Het bericht van zijn blessure kwam dus bepaald niet als een leuke verrassing."

McClaren noemt Krul een van de beste spelers van zijn elftal. "Hij is van vitaal belang. Met zijn manier van spelen pakt hij achttien tot twintig punten per seizoen voor het elftal. Het is verschrikkelijk om hem kwijt te zijn. We hebben een paar dagen gehad om eraan te wennen, maar voor hem begint het pas. De afgelopen dagen is hij een beetje down. Maar dat is voetbal en uiteindelijk zal hij weer herstellen."

Naar verwachting zal dat proces de rest van het seizoen in beslag nemen. Tweede keus Rob Elliot zal tot die tijd waarschijnlijk de honneurs waarnemen tussen de palen bij Newcastle United. In de wandelgangen wordt echter gefluisterd dat de club bezig is met een vervanger: mogelijk gaat Newcastle een poging doen om Víctor Valdés weg te halen bij Manchester United.

Meer nieuws

Gaat Ajax man met bijzonder hoog gemiddelde verkopen? 'Er is twijfel'
1
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Verrassende kritiek op rendement Veerman: 'Hij moet meer doen uit open spel'
4
Ochtendbladen zijn unaniem over 'grote architect' achter landstitel van PSV
14
Volendam-captain Mirani gaat door het stof na misplaatste uitspraak over Vitesse
14
Van der Vaart weet nu al wie kampioen wordt van de Eredivisie in 2024/25
44

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties