Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

McClaren na periode in Enschede naar Premier League-degradant

Laatste update:

De 52-jarige coach gaat in de Championship werken, want onder leiding van hoofdcoach Harry Redknapp degradeerde QPR uit de Premier League. McClaren is volgens diverse Engelse media aangesteld als veldtrainer en assistent van Redknapp. De voormalig Twente-coach heeft wel een clausule in zijn contract laten opnemen als de Engelse voetbalbond zich voor hem meldt.

Mocht McClaren de kans krijgen om Jong Engeland onder zijn hoede te nemen, dan mag hij QPR weer verlaten. Stuart Pearce was bondscoach van Engeland Onder-21, maar moest vertrekken na het teleurstellend verlopen jeugd-EK. McClaren werd na zijn periode bij Middlesbrough in 2006 aangesteld als bondscoach van Engeland, maar moest een jaar later alweer weg en kwam in 2008 in Enschede terecht. McClaren werkte ook voor VfL Wolfsburg en Nottingham Forest.

Denk je dat Steve McClaren bondscoach van Jong Engeland wordt?

Meer nieuws

'Overmars kan binnen een jaar grote winst maken op man van 14 goals'
0
Harde quotes van oud-speler over Van Gaal: 'Liep op menselijk vlak ver achter'
2
Real Madrid mogelijk uren verwijderd van titel na schitterende goal Brahim Díaz
18
Bayern verliest Bundesliga-topper en beleeft slechte generale voor Real Madrid
11
Live meepraten in de Premier League: Manchester City - Wolverhampton W.
6
Live meepraten in LaLiga: Girona - FC Barcelona
22

Meer sportnieuws

PSV nu ?? Ajax 2018/2019 ??
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties