Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'McClaren, Preud'homme en Adriaanse... mijn belang was niet hun belang'

Laatste update:

Vujicevic sloot in het seizoen 2008/09 aan bij de selectie, die toen onder leiding stond van Steve McClaren. In het kampioensseizoen, een jaar later, speelde hij de meeste wedstrijden: zestien stuks. Toch bleef een echte doorbraak uit. In een interview met Voetbal International zegt Vujicevic dat hij fouten heeft gemaakt, maar dat de wisseling van de wacht qua trainers ook niet goed voor hem was.

"McClaren wilde bij FC Twente vooral zijn eigen carrière vlot trekken. Michel Preud'homme was na een jaar weg richting het grote geld. Co Adriaanse kwam naar FC Twente om nog een keer zijn eigen naam te vestigen. Je merkte aan alles dat mijn belang niet hun belang was. Adriaanse zette me eens rechtsback. McClaren was een hele wedstrijd tegen Sparta alleen maar aan het schreeuwen, omdat ik als linkerspits het veld niet voldoende breed hield", blikt Vujicevic terug.

Hij roept in herinnering dat hij wel eens werd afgeschilderd als een moeilijke jongen. "Of ze vonden me arrogant. Maar als ik op mijn negentiende niet bij FC Twente, maar bij een club als Heracles was binnengekomen, had ik nu bij een heel mooie club gespeeld. Daar ben ik van overtuigd", concludeert Vujicevic.

Dario Vujicevic zal bij Heracles wél uitgroeien tot een belangrijke speler

Meer nieuws

Opvallend PSV-shirt lekt uit: 'Verreweg het lelijkste uitshirt ooit uitgebracht'
9
Bizarre beelden uit Frankrijk: spelers gooien met vuurwerk richting eigen fans
5
Van der Gijp brengt treurig nieuws over Overmars: 'Totaal de oude niet meer'
22
Live meepraten in de Premier League: Arsenal - AFC Bournemouth
27
Justin Kluivert doet open sollicitatie bij Ronald Koeman in aanloop naar het EK
23
'Manchester United mikt op Franse verdediger die 70 miljoen moet kosten'
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties