Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

McDonald's vanaf komend seizoen officieel nieuwe naamgever van Ligue 1

Laatste update:

Waar UberEats een bedrag van vijftien miljoen euro per jaar betaalde, doet McDonald's daar nog een schepje bovenop. De Amerikaanse fastfoodketen gaat de komende drie jaar volgens Franse media dertig miljoen euro per jaar neertellen.

Het is niet de eerste keer dat McDonald's een competitie naar zich laat vernoemen. Ook de Engelse Worcester & District Football League wordt gesponsord door het bedrijf.

McDonald's sponsort de wereldkampioenschappen van de FIFA al sinds 1994. De fastfoodgigant betaalde negentig miljoen euro in 2022 voor het sponsorschap van het WK in Qatar.

Ook voor het aankomende WK van 2026 in de Verenigde Staten, Mexico en Canada is McDonald's de restaurantsponsor van het toernooi.

Naast voetbal is het restaurant ook sponsor bij andere sporten. Zo is het merk al sinds 1976 verbonden aan de Olympische Spelen en werkt McDonald's samen met verschillende Nascar-teams.

McDonald's was in het seizoen 2020/21 tevens de shirtsponsor van FC Emmen. De club uit Drenthe speelde met de gouden bogen achterop het shirt.

Dit artikel betreft een update van een eerder nieuwsbericht. De reacties onder het bericht kunnen daardoor minder actueel zijn.

Meer nieuws

Mario Been ziet 'veel logischere optie' voor Feyenoord dan Nuri Sahin
0
Live meepraten in de Ligue 1: OGC Nice - Paris Saint-Germain
0
Live meepraten in de Premier League: Manchester United - Newcastle United
1
De winnaars van de Gouden Schilden 2023/24 zijn bekend: Roda JC hofleverancier
0
Live meepraten in de Premier League: Brighton & Hove Albion - Chelsea
1
Langst dienende speler uit de selectie gaat AZ na 188 wedstrijden verlaten
7

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties