Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Mede-eigenaar pompt honderd miljoen euro in selectie van AC Milan'

Laatste update:

Milan kondigde begin juni aan dat de Thai 48 procent van de aandelen in handen zou krijgen, maar de transactie van naar verluidt 450 miljoen euro is nog niet voltooid. Als dat gebeurd is, zal Taechaubol volgens La Repubblica honderd miljoen in de selectie van trainer Sinisa Mihajlovic pompen. Verwacht wordt dat de contracten komende zaterdag worden getekend.

Silvio Berlusconi blijft dus voor een meerderheid van 52 procent eigenaar van Milan. Sinds 1986 had hij de club compleet in handen, maar na 28 jaar is Taechaubol erbij gekomen als mede-eigenaar. Mr. Bee bracht in mei nog een bod van vijfhonderd miljoen op zestig procent van de aandelen uit, maar dat voorstel werd door Berlusconi afgewezen.

Beschouw jij AC Milan als een kampioenskandidaat?

Meer nieuws

Marijn Beuker legt met 1 opmerking enorme fout van Sven Mislintat bij Ajax bloot
0
Feyenoord zwaait al voor Slot en Van Persie nog een belangrijke trainer uit
2
Pasveer, Openda, Kashia en tal van andere (oud-)spelers schieten Vitesse te hulp
32
VZ Kort: Parma keert na drie seizoenen terug in Serie A
77
Santiago Gimenez daadwerkelijk in beeld in top van de Premier League
52
Manchester United hakt knoop door over toekomst Erik ten Hag
62

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties