Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Media bewieroken Haaland na vijfklapper: 'Hij komt uit een ander sterrenstelsel'

Laatste update:

"Het leek wel alsof er een tweede Erling Haaland op het veld liep', schrijft The Telegraph. "Een Haaland die de rebounds van Haaland kon afwerken, beide kanten van het zestienmetergebied kon bespelen en elke twaalf minuten kon scoren." De Britse krant gelooft dat City voor het eerst in de clubgeschiedenis de Champions League kan winnen. "Als Haaland in deze vorm steekt, voelt dat zeer waarschijnlijk."

Meer: Manchester City sprankelt niet, maar houdt maximale druk op Arsenal

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Voetbalzone.nl (@instavoetbalzone)

"Hij is niet te stoppen", schrijft de Daily Mail. "Manchester City is een listige ploeg met een kanonskogel in de punt van de aanval. Als Haaland op doel vuurt, blijven er nauwelijks tegenstanders overeind." Guardiola besloot zijn spits na 63 minuten bij een 6-0 voorsprong te wisselen. "Toen hij eruit ging, moeten de nederige, verbrijzelde spelers van Leipzig het gevoel hebben gehad om mee te doen aan het applaus. Dat was pure opluchting bij hen."

De Manchester Evening News heeft eveneens lovende woorden over voor de Noorse doelpuntenmachine en beoordeelt het optreden van de spits met een 10. "Elke 12 minuten maakte hij een doelpunt. Haaland liet een moeilijk spel domweg eenvoudig lijken." "Geweldige Haaland sloopt RB Leipzig", kopt The Guardian. "Hij gaf een masterclass over intimiderende kracht, hard rennen en dodelijk afwerken. Het was een boodschap aan heel Europa."

De Franse krant L'Équipe deelde eveneens een 10 uit aan Haaland. "Hij liet zien uit een ander sterrenstelsel te komen. De cyborg Haaland verwoestte alles. Hij bezorgde Josko Gvardiol een ware nachtmerrie." Mundo Deportivo zag de spits van City weer de nodige records verpulveren. "Haaland was de grote man met vijf goals en is een van de meest gevreesde spitsen ter wereld. De Noor was niet te stoppen. Vandaag hebben we gezien hoe Haaland met grote sprongen geschiedenis schrijft."

Champions League
Manchester City
7 - 0
RB Leipzig

Meer nieuws

De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
7
Woerts meldt definitief akkoord Van Persie en Heerenveen; wachten op witte rook
4
V/d Vaart zou duo aanstellen voor opvolging Arne Slot; Afellay enthousiast
18
Wie is de Italiaanse idealist die mogelijk de nieuwe trainer wordt van Ajax?
4
De Telegraaf: Geertruida 'wil dolgraag naar Liverpool' en staat ook op de radar
54
Arne Slot: de trainer die 'sleeping giant' Feyenoord wakker maakte
17

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties