Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Media in Liverpool: Ward naar Ajax halen wordt onmogelijke opgave

Laatste update:

De Telegraaf schreef dinsdag dat Ward serieus in beeld is bij Ajax om de positie van directeur voetbalzaken in te gaan vullen. Die wordt na het vertrek van Marc Overmars in februari 2022 door het duo Klaas-Jan Huntelaar en Gerry Hamstra waargenomen. Driessen zat ten tijde van de onthulling door het dagblad in de uitzending van Vandaag Inside, waar hij ook de naam van Ward noemde. De chef voetbal van De Telegraaf repte toen tevens al over een clausule.

"Hij vertrekt sowieso per 1 juli. En hij mag daarna wegens een concurrentiebeding twee jaar niet bij een andere Engelse club aan de slag", beweerde Driessen. De Liverpool Echo - de lokale krant van Liverpool en omstreken - blijkt echter anders ingevoerd. "Wij begrijpen dat Ward de twaalf maanden na zijn exit bij geen enkele club aan de slag mag. Maar zij in het AXA Centre (de trainingsaccommodatie van Liverpool, red.) maken zich sowieso geen zorgen, omdat de huidig technisch directeur een pauze wil inlassen na meer dan een decennium aan veeleisende uitdagingen", werd er geschreven.

Edwin van der Sar liet maandagavond bij Rondo weten binnen twee maanden duidelijkheid te willen scheppen over de positie van technisch directeur. "Dat kan iemand van binnen de club worden of van buiten de club", voegde hij toe. Ook gaf de algemeen directeur van Ajax te kennen dat er qua opzet iets zou gaan veranderen. "We gaan de functie splitsen. De positie van technisch directeur is zoveel groter geworden."

Meer nieuws

Sneijder loopt helemaal leeg: 'Real-onwaardig, hij kan echt niet op dit niveau'
6
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
5
Ipswich Town met één been in de Premier League na overwinning op Coventry City
3
Bayern en Real houden elkaar in evenwicht in heerlijk voetbalgevecht
117
Beleggersclub VEB zeer kritisch op Ajax over terugkeer Alex Kroes
24
PSV aast op Eredivisiespeler en denkt aan transfersom van 1,5 à 2 miljoen euro
20

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties