Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Medische keuring aanstaande: 'Ik ben altijd fan geweest van Ajax'

Laatste update:

"Ja, dit is absoluut een jeugddroom. Ik ben altijd fan geweest van Ajax. Ik heb nooit echt idolen gehad, maar de club Ajax, het spel van Ajax, dat trekt mij enorm. Het is een hartstikke mooie club", geeft de zoon van oud-prof Harry Sinkgraven zaterdagmorgen aan in De Telegraaf.

Het talent sluit dit weekend nog aan, mits hij de medische keuring doorstaat. Daaromtrent worden echter geen problemen verwacht. De uitwedstrijd tegen Vitesse komt logischerwijs nog te vroeg, maar tegen AZ zou Sinkgraven midweeks wellicht zijn debuut kunnen maken voor Ajax. Hij heeft er dan sowieso al één of meerdere trainingen voor de Amsterdammers op zitten.

Meer nieuws

Damián van der Vaart mag blijven dromen van doorbraak in Ajax 1
0
Mario Been ziet 'veel logischere optie' voor Feyenoord dan Nuri Sahin
6
Live meepraten in de Ligue 1: OGC Nice - Paris Saint-Germain
0
Live meepraten in de Premier League: Manchester United - Newcastle United
1
De winnaars van de Gouden Schilden 2023/24 zijn bekend: Roda JC hofleverancier
1
Live meepraten in de Premier League: Brighton & Hove Albion - Chelsea
1

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties