Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Meedoen om de landstitel, dat was in mijn ogen juist wel realistisch'

Laatste update:

Giovanni van Bronckhorst lijkt het daar niet mee eens te zijn en weigert om zich te verstoppen nu het even minder gaat. "Meedoen om de landstitel, dat was in mijn ogen juist wel realistisch", zegt de coach in het Algemeen Dagblad. "Alleen blijkt nu dat wij nog niet 34 wedstrijden top kunnen zijn." Feyenoord liet in de laatste vier wedstrijden elf punten liggen en raakte daardoor te ver achterop.

Van Bronckhorst weet dat Feyenoord nu onder de loep wordt genomen en dat er kritiek komt op de technisch directeur, de spelers en op hemzelf. "Dat brengt deze club nu eenmaal met zich mee", aldus Van Bronckhorst. "Ik zoek ook niet naar excuses, ik ben heel blij met de selectie. Maar er komt druk, en die is voor een speler gewoon anders dan als je bij Vitesse of ADO speelt."

Meedoen om de titel was realistisch voor Feyenoord

Meer nieuws

Alex Kroes getoond als keiharde onderhandelaar: 'Liet deal op 180 euro klappen'
0
Bij PSV vertrekkende Ernest Faber kan elders in Nederland aan de slag
0
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
'Xavi Simons kan Paris Saint-Germain achterlaten voor opzienbarende terugkeer'
9
PSV distantieert zich van beschuldigend statement Noa Lang
54
'Manchester United wil tóch af van Ten Hag en spreekt al met ideale vervanger'
16

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties