Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Meer details over contract Kökçü: Benfica zet in op torenhoge afkoopclausule

Laatste update:

Naast een langdurig contract kan Kökçü zich in Lissabon verzekeren van zijn favoriete rugnummer 10. De Haarlemmer gaat zijn Feyenoord-salaris bij Benfica verdrievoudigen. Kökçü's keuze is daardoor duidelijk: zijn voorkeur ligt bij een dienstverband in Portugal. De middenvelder voelt het vertrouwen van Benfica-trainer Roger Schmidt en hij ziet een hereniging met Fredrik Aursnes als de perfecte vervolgstap in zijn carrière. Ook zou Kökçü onder de indruk zijn geraakt van de speelstijl van Benfica in de Champions League.

De Portugezen moeten echter nog wel een akkoord zien te vinden met Feyenoord, dat minimaal veertig miljoen euro wil overhouden aan het vertrek van Kökçü. De Rotterdammers weten dat de Turkse international er ook goed op staat bij meerdere Premier League-clubs. 1908.nl rept over 'doortastende belangstelling' vanuit grootmachten Manchester United en Liverpool. Indien Kökçü geen veertig miljoen euro oplevert wil algemeen directeur Dennis te Kloese een hoog doorverkooppercentage overhouden aan zijn transfer.

Volgens het medium moet in dat geval gedacht worden aan een doorverkooppercentage tot 25 procent. Benfica zou momenteel een openingsbod van minimaal dertig miljoen euro hebben neergelegd in De Kuip. Dat bedrag kan middels bonussen nog verder oplopen. De Portugese landskampioen hoopt met Kökçü de volgende Enzo Fernández in huis te halen en wil daarom eenzelfde soort clausule in zijn contract opnemen. Chelsea betaalde uiteindelijk een afkoopclausule van 120 (!) miljoen euro om de Argentijn naar Stamford Bridge te halen. Een soortgelijke clausule zou in het contract van Kökçü opgesteld worden. Bij een daadwerkelijke transfer verbreekt hij het uitgaande transferrecord van Feyenoord én het inkomende transferrecord van Benfica.

Meer nieuws

De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
1
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
91
Sneijder loopt helemaal leeg: 'Real-onwaardig, hij kan echt niet op dit niveau'
10
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
5
Ipswich Town met één been in de Premier League na overwinning op Coventry City
6
Bayern en Real houden elkaar in evenwicht in heerlijk voetbalgevecht
125

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties