Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Meest begeerde Feyenoord-speler haalt schouders op: 'Hoe serieus is dat?'

Laatste update:

"Ik weet dat er interesse was, maar hoe serieus is dat als clubs zich vervolgens niet officieel melden?", vraagt Haps zich hardop af in een uitgebreid interview met Voetbal International. "Naar mijn weten heeft geen enkele club dat gedaan bij Feyenoord voor mij. Dus is het heel makkelijk: dan ben ik er niet mee bezig. Ook nu niet. Ik speel voor Feyenoord en dat vind ik een voorrecht. Mijn contract loopt na dit seizoen nog een jaar door en waar mijn toekomst ligt, zie ik dan wel." Haps, in 2017 overgenomen van AZ, kwam tot dusver tot 67 duels in het shirt van Feyenoord.

Marcos Senesi geniet van het spelen in het Feyenoord-shirt

Haps zag Tyrell Malacia onlangs afhaken. Laatstgenoemde heeft een heupoperatie ondergaan en is waarschijnlijk in de winterstop pas weer beschikbaar. Voorlopig heeft Haps dus alleen te maken met de nog jonge en onervaren Ian Smeulers als concurrent binnen de Feyenoord-selectie. "Ik zie het als mijn taak hem te helpen en wegwijs te maken. Vind ik ook leuk. Feyenoord wordt er beter van en ik ook", benadrukt Haps. "Als Tyrell straks terug is, hebben we genoeg spelers voor onze posities, terwijl ik in nood ook een linie vooruit kan, zoals vorig jaar gebeurde na het vertrek van Sam Larsson en de blessure van Luis Sinisterra."

Haps wil zich via Feyenoord in de kijker spelen van bondscoach Ronald Koeman. De vleugelverdediger sprak er al over met Dick Advocaat, die als keuzeheer een verleden heeft bij het Nederlands elftal. "Maar ik staar me er niet blind op. Als ik presteer bij Feyenoord, kom ik wellicht in beeld bij Oranje, zo werkt het. Dus moet ik ervoor zorgen dát ik goed speel en daarna ben je ook nog afhankelijk van de vorm van andere spelers en hoe de bondscoach over je denkt", aldus Haps.

Vind jij Ridgeciano Haps goed genoeg voor het Nederlands elftal?

Meer nieuws

Santiago Gimenez daadwerkelijk in beeld in top van de Premier League
41
VZ Kort: Parma keert na drie seizoenen terug in Serie A
77
Manchester United hakt knoop door over toekomst Erik ten Hag
44
Plottwist: Bayern München krijgt derde afwijzing in zoektocht naar trainer
39
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10
Malen en Maatsen trekken extra profijt uit Champions League-zege op PSG
9

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties