Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Meevaller voor Slot in aanloop naar belangrijke Europese avond in Denemarken

Laatste update:

Met Wålemark heeft Slot er in de aanval weer een extra smaak bij. Na een lastige start in Rotterdam laat de linkspoot zich dit seizoen steeds vaker gelden. In tien wedstrijden was Wålemark goed voor één treffer en vier assists. Met name in de uitwedstrijden bij Vitesse, RKC Waalwijk en Go Ahead Eagles speelde de buitenspeler een belangrijke rol.

Slot kan er tegen Midtjylland dus voor kiezen om te starten met Szymanski en Geertruida. Wanneer de oefenmeester daarvoor kiest zal dat hoogstwaarschijnlijk ten koste gaan van basisplaatsen voor Marcus Pedersen en Alireza Jahanbakhsh of Oussama Idrissi. Quilindschy Hartman (ziek), Mimeirhel Benita en Ezequiel Bullaude zijn niet van de partij tijdens het uitduel in Denemarken van donderdag.

Een nieuwe naam in de selectie van Feyenoord is die van Jaimy Kroesen. De negentienjarige doelman reist als vierde keeper af naar Denemarken. Slot heeft in Herning namelijk gewoon Justin Bijlow, Timon Wellenreuther en Ofir Marciano tot zijn beschikking. Kroesen kwam deze zomer over van sc Heerenveen en keept zijn wedstrijden voornamelijk in Feyenoord Onder 21. Hij staat bekend als een groot keeperstalent.

Feyenoord hoopt donderdagavond de eerste uitzege van het Europese seizoen te boeken op bezoek bij Midtjylland. Een overwinning is dan ook broodnodig in Groep F. Alle clubs staan momenteel op drie punten, maar de Rotterdammers hebben het beste doelsaldo. De aftrap in de MCH Arena wordt om 21.00 uur genomen.

Meer nieuws

Lucas Moura blikt terug op tragische CL-uitschakeling Ajax: 'Geen woorden voor'
0
Cody Gakpo en vriendin Noa van der Bij verwelkomen eerste kind
0
Goed nieuws voor Koeman: sleutelspeler van Oranje keert terug op trainingsveld
2
Beschonken Tillman vroegtijdig gesneuveld tijdens PSV-huldiging: 'Hij leeft nog'
15
'Bayern laat interesse in Ten Hag varen en schakelt door naar nieuwe kandidaat'
17
Antony, Amrabat en nog acht spelers die moeten vrezen bij Manchester United
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties