Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Meevallers bij de UEFA leveren Feyenoord financieel extraatje op

Laatste update:

De Europese voetbalbond heeft, net zoals elk seizoen, onlangs de balans van de afgelopen Europese jaargang opgemaakt en door een aantal meevallers viel de uitkomst hoger uit dan verwacht. De UEFA besloot om dat bedrag te verdelen over de clubs die deelnamen aan de Europa League, waardoor Feyenoord 900.000 euro extra tegemoet kan zien.

Feyenoord kwam vorig seizoen succesvol door de eerste ronde en werd uiteindelijk uitgeschakeld door AS Roma. De club kreeg al een aardig bedrag voor de Europese prestaties: "We hadden al 4,5 miljoen euro overgehouden aan dat seizoen, daar komt dus 900.000 euro bij", vertelt algemeen directeur Eric Gudde aan het Algemeen Dagblad.

Denk je dat Feyenoord volgend seizoen opnieuw de groepsfase van de Europa League overleeft?

Meer nieuws

'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
2
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
2
Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
0
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
2
Stadionspeaker Roda JC wijt kolossale blunder onder meer aan slecht internet
15
Hans Kraay junior ziet bizarre taferelen in Kerkrade: 'Werkelijk ongelooflijk'
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties