Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Megafan' Ronald de Boer uit bewondering: 'Je wilde toen niet naar de wc'

Laatste update:

"Ik ben een groot liefhebber van het voetbal dat hij zijn teams laat spelen. Bij Bayern heeft hij dan wel niet het hoogst haalbare gehaald, maar toch heb ik ook daar enorm genoten van het voetbal", doelt De Boer zaterdag in De Telegraaf op het uitblijven van de winst van de Champions League. "Het was tikkie-takka. Je wilde tijdens de topwedstrijden niet naar de wc, omdat je bang was dat je iets moois zou missen."

Meer: Ontketende Haaland houdt Manchester City met vier goals op titelkoers

De Boer ziet dat bij vlagen ook bij Manchester City terug, al erkent hij dat er ook wedstrijden bij zitten waarin de Engelsen een overkill aan balbezit hebben. Guardiola is anders gaan denken toen het op de cruciale momenten voor Manchester City mis ging: hij hanteert geen vast systeem meer en heeft voor elke wedstrijd en elke tegenstander een specifieke strategie. "Dat doet hij echt heel ingenieus en dat laat zien hoe een ongelofelijk groot voetbaldier hij is", benadrukt de voormalig Oranje-international. "Dan weer speelt hij met de buitenspelers als middenvelders, met de backs heel hoog of zonder spits."

"Voor spelers zal het wel soms vermoeiend zijn, omdat hij een heel veeleisende trainer is, maar toch lopen de meeste jongens met hem weg." De Boer heeft nog altijd goed contact met zijn oud-ploeggenoot. "Over twee weken neem ik op Mallorca weer deel aan het golftoernooi dat hij jaarlijks organiseert. Daar zijn heel veel mensen uit het voetbal en dat is altijd weer een geweldige belevenis. En voor mijn vijftigste verjaardag kreeg ik een heel leuke videoboodschap van Pep. Dat zijn mooie dingen."

Guardiola won met Barcelona tweemaal de Champions League en De Boer hoopt dat er in Oporto een derde bij komt. "Het gaat niet gemakkelijk worden. Chelsea is een team dat heel goed staat en veel snelheid heeft. Maar ik ben een mega-Guardiola-fan, dus ik hoop zeker dat Manchester City wint."

-

Meer nieuws

Het hoge woord is eruit: Thiago Silva keert na 16 jaar terug bij Fluminense
4
VZ Kort: Benefietwedstrijd voor Vitesse; Toornstra langer bij FC Utrecht
77
Pak 2,6x je inzet als Uitblinker Füllkrug op doel schiet tijdens PSG-Dortmund!
0
NEC wil Chery behouden, maar moet vrezen voor regerend landskampioen uit Europa
4
Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0
Voormalig Eredivisie-spits en bekerfinalist moet vertrekken bij Chelsea
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties