Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Megan Rapinoe laat voeten spreken en doet Nederland groot plezier

Laatste update:

De kraker tussen Frankrijk en de Verenigde Staten werd uiteindelijk hoogstpersoonlijk beslist door Rapinoe. De 33-jarige speelster van Seattle Reign FC raakte deze week andermaal in opspraak vanwege haar ruzie met de Amerikaanse president Donald Trump, die Rapinoe opriep haar voeten te laten spreken. Die boodschap was niet aan dovemansoren gericht, want Rapinoe hielp de Verenigde Staten al na vijf minuten voetballen aan de leiding, door een vrije trap uit een lastige hoek raak te schieten: 0-1.

Ruzie Trump en Rapinoe escaleert: 'Ik ga niet naar het f*cking Witte Huis'

Alles over de vete tussen Megan Rapinoe en Donald Trump. Lees artikel

Er ontwikkelde zich na de vroege openingstreffer een fraai schouwspel in het Parc des Princes. De Amerikaanse dames hanteerden een hoog tempo, waardoor Frankrijk nauwelijks aan voetballen toekwam. Alex Morgan en Samantha Mewis kregen goede mogelijkheden, maar de 0-2 kwam er voor rust niet. Het gastland wist zich in het laatste kwartier van de eerste helft beter onder de indruk uit te spelen, maar echte kansen bleven uit voor het doel van de Franse keepster Sarah Bouhaddi.

Na de onderbreking liet Frankrijk zich in aanvallend opzicht meer gelden. Eugénie Le Sommer was rond het uur dicht bij de gelijkmaker na voorbereidend werk van Kadidiatou Diani en Valérie Gauvin, maar zij schoot in kansrijke positie in het zijnet. Frankrijk drong zo aan, maar de Verenigde Staten sloegen in minuut 65 hard toe aan de overkant. Rapinou maakte haar tweede doelpunt van de avond na een lage voorzet van Tobin Heath en bracht de titelfavoriet zo op een 0-2 voorsprong.

Het verzet van de Fransen leek daarmee gebroken, maar negen minuten voor tijd volgde toch weer de aansluitingstreffer. Gaëtane Thiney bracht de bal uit een hoekschop in de doelmond van de Verenigde Staten, waarna Wendie Renard boven iedereen uitsteeg en met het hoofd voor de 1-2 tekende. Het Parc des Princes sprong weer wakker, maar een gelijkmaker bleef uiteindelijk uit in een zenuwslopende slotfase.

Meer nieuws

Robin van Persie gaat in op vraag of hij ooit trainer van Feyenoord wordt
1
Ongekend: Leverkusen behoudt ongeslagen status door goal in minuut 97
27
Arne Slot: de trainer die 'sleeping giant' Feyenoord ontwaakte
11
Live meepraten in de Ligue 1: Paris Saint-Germain - Le Havre
3
Live meepraten in de Premier League: Aston Villa - Chelsea
4
Dusan Tadic schittert voor Fenerbahçe, dat Galatasaray niets toegeeft
21

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties