Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Megatransfer van Arsenal wordt zaterdag afgerond

Laatste update:

Rens van Eijden gaat niet naar Sparta Rotterdam. Trainer Dick Advocaat geeft aan dat de centrale verdediger van AZ ‘niet op de lijst’ staat. (Voetbal International)

Sportief directeur Michael Zorc vliegt zaterdag naar Londen om de onderhandelingen met Arsenal af te ronden. De club uit Londen heeft zestig miljoen euro over voor Pierre-Emerick Aubameyang. (WA)

Alan Pardew zat in de afgelopen weken achter Theo Walcott, Daniel Sturridge en Danny Ings aan. West Bromwich Albion bleef echter misgrijpen, waardoor de club zich nu op goedkopere opties gaat richten. (Daily Mirror)

Manchester City gaat Olarenwaju Kayode terughalen van Girona. De aanvaller is onderweg naar Amiens in een huurdeal die uit kan monden in een permanente transfer. (Daily Mirror)

Internazionale is bereid om het weeksalaris van 136 duizend euro van Daniel Sturridge op zich te nemen. I Nerazzurri willen de aanvaller van Liverpool graag op huurbasis naar de Serie A halen. (The Times)

Denk jij dat Pierre-Emerick Aubameyang deze maand naar Arsenal gaat?

Meer nieuws

Vangelis Pavlidis lijkt AZ te verlaten voor Champions League-deelnemer
14
'Gimenez topprioriteit voor Milan; enorme vraagprijs kan struikelblok vormen'
19
Het Braziliaanse voetbalsprookje en een magisch jaar in de Bundesliga
2
Ontdek de nieuwste voetbalkleding van adidas TEAM voor komend seizoen!
0
Liverpool wil concurrent óf vervanger van Salah uit de Premier League strikken
4
'Real Betis wil dure en overbodige reservespeler overnemen van Ajax'
15

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties