Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Megatransfer van Jadon Sancho staat op klappen door torenhoge vraagprijs'

Laatste update:

De afgelopen dagen leek de transfer van Sancho naar Manchester United steeds dichterbij te komen. Sky Sports maakte maandagavond melding van een persoonlijk akkoord tussen de twintigjarige vleugelaanvaller en the Red Devils, terwijl BILD onthulde dat Sancho een jaarsalaris van 17,6 miljoen euro kan gaan opstrijken in Engeland. Het enige dat een transfer in de weg stond, was een akkoord tussen Manchester United en Borussia Dortmund. Journalist Tancredi Palmeri meldt dat Manchester United een bod van honderd miljoen euro heeft uitgebracht, terwijl BILD en The Athletic schrijven dat het verschil tussen vraag en aanbod nog groot is

De onderhandelingen tussen Manchester United en Borussia Dortmund verlopen tot dusver echter behoorlijk stroef. De Duitse club verlangde lange tijd een vaste transfersom van 120 miljoen euro te ontvangen voor de elfvoudig Engels international, maar inmiddels zou een vaste som van 100 miljoen euro, aangevuld met bonussen, voldoen. The Guardian meldde dat Borussia Dortmund een dergelijke constructie wel zag zitten, maar voorlopig is er nog sprake van een fors verschil tussen vraag en aanbod in de onderhandelingen. Dat Borussia Dortmund zich weinig meegaand opstelt, zorgt voor frustraties bij Manchester United.

Sancho is naar verluidt het belangrijkste transferdoelwit van Manchester United deze zomer. De Engelse dribbelaar maakt afgelopen seizoen met 17 doelpunten en 17 assists in 32 duels veel indruk in de Bundesliga en moet de aanvalslinie van the Red Devils van nieuw elan gaan voorzien. Behalve Manchester United werd eerder ook onder meer Liverpool genoemd als gegadigde voor Sancho, maar die lijkt vastberaden om naar Old Trafford te verkassen. In een eerder stadium werd gemeld dat Borussia Dortmund voor 10 augustus duidelijkheid wil over de toekomst van Sancho en dat hij anders 'gewoon' in Duitsland blijft.

Zie jij Jadon Sancho naar Manchester United verkassen?

Meer nieuws

John van den Brom toont clubliefde en keert definitief terug bij Vitesse
2
De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
7
Oude bekende in beeld bij Feyenoord om opvolger Arne Slot te worden
14
Derksen wijst nieuwe schuldige aan: 'Hij heeft Ajax naar de klote geholpen'
13
PSV aast op Eredivisiespeler en denkt aan transfersom van 1,5 à 2 miljoen euro
30
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
99

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties