Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Mehmet Topal voert race tegen de klok voor topper met Barcelona

Laatste update:

Topal werd door Guus Hiddink buiten de selectie gelaten voor de aankomende EK-kwalificatiewedstrijden van Turkije, waardoor de middenvelder wat rust kon pakken. Door die gedachten kunnen nu een streep worden gezet: Topal zal in de aankomende dagen hard aan zijn herstel moeten werken om op tijd fit te raken voor het treffen met Barcelona.

Valencia is na zes wedstrijden de koploper van de Primera División, met drie punten meer dan landskampioen Barcelona. De 24-jarige Topal deed in drie van de eerste zes competitiewedstrijden mee en voert nu een race tegen de klok voor de trip naar Camp Nou. De Turk is bezig aan zijn eerste seizoen in Spanje, nadat Valencia hem deze zomer overnam van Galatasaray.

-
Het is vreemd dat Mehmet Topal niet bij de Turkse selectie zat

Meer nieuws

Komst Potter wordt moeilijk; Ajax neigt door te schakelen naar volgende trainer
0
Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
1
Advocaat noemt opvallende naam voor opvolging Slot: 'Hij lijkt me zeer geschikt'
14
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Jamie Vardy gidst Leicester City naar kampioenschap in Championship
7
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
22

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties