Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Memphis blikt glunderend voor camera terug op heldenrol in laatste minuut

Laatste update:

Atlético had het bijzonder lastig in Vigo en kwam meerdere keren goed weg. Na de rode kaart voor Stefan Savic, die de doorgebroken Haris Seferovic neerhaalde, leek een goed resultaat een utopie. Memphis was tien minuten daarvoor ingevallen en leek ook het verschil niet te kunnen maken tegen de stugge defensie van de thuisploeg. Vlak voor tijd kreeg de voormalig PSV'er echter een gouden kans, nadat een gekraakt schot van Yannick Carrasco voor zijn voeten belandde. Memphis schoot vervolgens uit de draai raak. "Het was een moeilijke wedstrijd", blikte hij terug voor de camera van Movistar. "We hebben wat kansen gecreëerd in de eerste helft, maar niet veel. We hadden het moeilijk. Ik ben heel blij met de drie punten en met mijn eerste goal voor deze club."

"En ook nog eens in de laatste minuut", vervolgde de opgetogen Memphis, die wist dat het lastig zou worden na de rode kaart voor Savic. "Na die rode kaart probeerden we kansen te blijven creëren en gevaarlijk te worden in de counter. Memphis begon namens zijn relatief nieuwe werkgever nog niet in de basis. "Ik ben naar deze schitterende club gekomen om doelpunten te maken. Ik hoop op meer kansen om nog meer te scoren en belangrijk te zijn voor mijn team. Iedereen was heel blij met mijn eerste doelpunt en dat maakt mij ook gelukkig. Mijn teamgenoten zijn fantastisch, ze helpen me enorm en hebben me met open armen verwelkomd. Ik ben heel gelukkig hier."

"Ik ben hier net gekomen, wil hard werken en mijn voeten laten spreken. Ik ben erg hongerig en hoop een belangrijke rol te spelen in de volgende wedstrijd", sloot hij af. Atlético speelt zijn eerstvolgende wedstrijd op zondag 19 februari. De ploeg van trainer Diego Simeone ontvangt dan Athletic Club in het eigen Estadio Wanda Metropolitano. In Europa spelen de Madrilenen dit seizoen geen rol meer, daar zij in hun Champions League-groep als laatste eindigden. Atlético is tevens uitgeschakeld voor de Copa del Rey, waardoor een zo hoog mogelijke eindklassering in LaLiga het resterende doel is. De huidige vierde plaats die het momenteel bezet zou aan het einde van het seizoen kwalificatie voor de Champions League betekenen.

Meer nieuws

Bayern-directeur verwijst hardnekkig trainersgerucht resoluut naar de kliko
0
Dorstige Dortmund-fans vallen met hun neus in de boter na briefje van Marco Reus
3
Besiktas kent ondanks late goal slechte generale voor finale tegen Trabzonspor
5
Atalanta heeft Champions League-ticket 4 dagen voor Europa League-finale binnen
11
Live meepraten in de Serie A: Torino - AC Milan
0
Live meepraten in de Keuken Kampioen Play-Offs: ADO Den Haag - De Graafschap
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties