Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Memphis Depay analyseert zijn tegenvallende optreden tegen Frankrijk

Laatste update:

"Ik kan er nu van alles over zeggen", antwoordt Depay op de vraag van verslaggever Jelle Kusters wat hij van zijn eigen optreden tegen Frankrijk vond. "Natuurlijk weet ik dat het beter kan. Beter moet. Maar dat analyseren we altijd een dag later, welke situaties er beter kunnen. En welke keuzes beter kunnen."

Meer: Memphis Depay sluit ogen niet voor kritiek: ‘Een journey is never perfect’ | Memphis Depay en Georginio Wijnaldum verschijnen met nieuwe coupe op training Nederlands elftal

Memphis gaat daarna in op zijn eigen gevoel kort na het 0-0 gelijkspel tegen de Fransen. "Ik denk dat zij heel goed druk zetten. Als je de bal krijgt moet je direct kijken hoeveel opties je hebt. Dat deden ze goed. Dat was lastig voor me en ik moet ervoor zorgen dat beter te doen."

"Of we moeten als team ietsje anders gaan staan. Zo kunnen we misschien een overload creëren, zodat we er wel tussenuit kunnen voetballen. Maar dan moeten we video's bekijken en zien hoe we dat gaan doen", aldus Memphis, die door bondscoach Ronald Koeman opnieuw werd gewisseld."

Memphis is in ieder geval niet ontevreden over de formatie die Koeman hanteert. "Ik denk dat we wel gewend zijn aan de 4-3-3. Ik heb dat ook niet meegekregen (discussie over twee of drie aanvallers, red.), volgens mij spelen we gewoon altijd 4-3-3 en dat vind ik prima zo."

Rapportcijfer Voetbalzone


"Waar Memphis tegen Polen frivool speelde maar ongelukkig was in de afwerking, zat de spits vrijdagavond in het duel met Frankrijk totaal niet in de wedstrijd. Hij was helemaal niet balvast. Het resulteerde erin dat Oranje na een sterke openingsfase voor rust niet meer tot grote mogelijkheden kwam", zo luidt het rapport dat Voetbalzone opstelde over het optreden van Memphis.

"Ook leverde Memphis een vrije bal op eigen helft een keer veel te simpel in. In het tweede bedrijf toonde hij zich iets balvaster, al was zijn bijdrage nog steeds ondermaats."

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Moet Memphis Depay starten tegen Oostenrijk?

Meer nieuws

Internationale voetbalfans wijzen massaal naar Xavi Simons na goal Rodri
33
Ajax hakt knoop door over toekomst van routinier Remko Pasveer
9
Georgië zorgt voor absolute sensatie en komt op 0-1 tegen Spanje
17
Twee weinig bescheiden woorden van Bellingham na rake omhaal gaan de wereld rond
40
Engelse fans verlaten stadion net vóór omhaal Bellingham: reactie gaat viraal
17
Engeland voegt zich na sensationele ontsnapping tegen Slowakije bij laatste acht
99

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties