Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Memphis Depay de grote man bij winnend Olympique Lyon

Laatste update:

Strasbourg speelde ruim vijf kwartier met een man minder. Adrien Thomasson kreeg namelijk in de veertiende minuut tweemaal geel van scheidsrechter Amaury Delerue voor opeenvolgende overtredingen op Depay en Thiago Mendes. Enkele minuten later sloeg L'OL voor de eerste keer toe. Strasbourg verloor de bal op eigen helft, waarna Depay na een goede loopactie de bal laag voorbij Eiji Kawashima plaatste.

Memphis Depay ramt deze vrije trap FENOMENAAL binnen! ??????

Geplaatst door voetbalzone op Zaterdag 6 februari 2021

Lyon verdubbelde na een half uur spelen de voordelige marge: na een goede steekpass van Mendes werkte Karl Toko Ekambi het leer kunstig over de uitgekomen Kawashima heen. Het hoogtepunt van de avond volgde in de 67e minuut: Depay krulde de bal met rechts uit een vrije trap schitterend in de linkerkruising. Enkele minuten later werd de Nederlander, goed voor 13 treffers en 6 assists in 23 Ligue 1-duels, vervangen door Rayan Cherki.

Alleen Kylian Mbappé maakte tot dusver meer doelpunten in de Ligue 1. De aanvaller van Paris Saint-Germain staat op vijftien doelpunten. Lille heeft één punt minder dan Lyon en kan de koppositie weer overnemen als zondag het uitduel met Nantes FC wordt gewonnen. Paris Saint-Germain, dat vier punten minder dan les Gones heeft, speelt zondagavond le Classique bij Olympique Marseille.

-

Meer nieuws

Komst Potter naar Ajax onwaarschijnlijk; minder twijfels over alternatief
3
Mbappé beslist niet gediend van vraag over Real Madrid direct na CL-exit met PSG
1
Hoe Ipswich Town na 22 jaar en op unieke wijze terugkeert naar de Premier League
5
De EK-selectie van Turkije: dit zijn de spelers die kans maken
5
Antony, Amrabat en nog acht spelers die moeten vrezen bij Manchester United
7
Johan Derksen raadt Ajax totaal andere trainer dan Graham Potter aan
15

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties