Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Memphis Depay demonstreert weer: 'Ik zie wat er in Nederland gebeurt'

Laatste update:

Een week geleden liet de 46-jarige George Floyd het leven nadat een witte politieagent minutenlang zijn knie op de nek van de zwarte Amerikaan plaatste. Floyd liet meerdere malen weten niet meer te kunnen ademen, maar de agent luisterde niet, met de dood van Floyd tot gevolg. "Ik zie wat er in de wereld en in Nederland gebeurt", aldus Depay.

Socialeyesed - Athletes protest on #BlackOutTuesday

"Ik ervaar het sinds ik klein ben. Ik heb heel veel vrienden in Amerika die ik bijna elke dag bel. Nu is het tijd. Allerlei soorten kleuren komen in opstand. Voor ons, voor the black life that matters. Ik vond het mijn plicht om daar te gaan staan. Ik heb een voorbeeldfunctie, maar ik heb ook een gevoel en met veel pijnlijke dingen in mijn leven moeten dealen. Dat alles bij elkaar gaf mij een prima reden om daar te gaan staan."

Depay heeft zelf ook nog altijd te maken met racisme. "Laatst nog noemden ze me 'bananenplukker', rare reacties. Niet face-to-face, maar over het internet. Laatst toonden we met het Nederlands elftal nog een gebaar voor wat er gebeurd is in Den Bosch, met een donkere speler (Ahmad Mendes Moreira, red.). Het zit tot hier en we gaan het niet meer accepteren."

Meer nieuws

Perez turft bij AZ - Twente het aantal spelers dat meekan bij Feyenoord of PSV
4
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
29
Sporting is kampioen van Portugal door onverwachtse uitglijder van Benfica
8
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
15
Voormalig keeper van PSV Georg Koch (52) heeft tragisch nieuws: 'Ik ga dood'
6
AS Roma baalt van gemiste megakans Tammy Abraham tegen Juventus
4

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties