Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
Schrijf een reactie...

De Graafschap-parel Önal maakt voor 1 miljoen euro stap omhoog naar Eredivisie

Laatste update:

De Nijmegenaren betalen circa één miljoen euro om Önal in te lijven. De verwachting is dat de jeugdinternational van Turkije dinsdag officieel wordt gepresenteerd door NEC.

Önal werd de afgelopen maanden ook gelinkt aan andere clubs uit de Eredivisie. Hij heeft zijn keuze nu echter laten vallen op de Nijmeegse club, die het afgelopen seizoen knap zesde eindigde in competitieverband en de finale van de TOTO KNVB Beker verloor van Feyenoord.

De dribbelaar zette zichzelf tijdens de vorige jaargang bij De Graafschap op de kaart met zijn productiviteit. In de Keuken Kampioen Divisie noteerde hij in 32 wedstrijden 9 goals en 6 assists.

In totaal speelde hij 83 duels in de hoofdmacht van de Superboeren. Daarin was Önal goed voor 19 doelpunten, 11 keer fungeerde hij als aangever.

NEC heeft zich intussen al flink geroerd op de transfermarkt. Önal wordt de vierde zomerse versterking voor trainer Rogier Meijer. Eerder verzekerden de Nijmegenaren zich al van de komst van Stijn van Gassel (Excelsior), Sami Ouaissa (Roda JC) en Luc Nieuwenhuijs (Vitesse).

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Feyenoord heeft Devin Haen binnen, maar stalt hem direct elders in Nederland
12
Ajax meldt zich voor Juventus-verdediger Daniele Rugani
48
Feyenoord deelt zoon van voormalig Eredivisie-cultheld eerste contract uit
0
Turkse pers niet op de hoogte: 'Nu moet Frenkie zijn verantwoordelijkheid nemen'
57
Ambitieuze club uit de MLS lijkt zich te mengen in strijd om Santiago Gimenez
49
Zaakwaarnemer bevestigt: Feyenoord in de markt voor Jeyland Mitchell
10

Meer sportnieuws

Ajax traint onder Farioli
Reacties