Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Memphis Depay geeft drie redenen waarom hij bij duels van Oranje zweetband draagt

Laatste update:

"Er is nog één ding onbesproken. Je houdt de gemoederen toch wel weer bezig. Je weet wel waar ik over heb, toch?", vraagt NOS-verslaggever Jeroen Stekelenburg.

"Over mijn zweetband", antwoordt Memphis. "Na de wedstrijd van afgelopen donderdag tegen Canada liep ik door de mixed zone, toen heb ik er geen vraag over gekregen."

"Zal ik je zeggen waarom ik dat nu wel doe?", interrumpeert Stekelenburg. "Want als jij een zweetband om wil doen, dan is dat voor mij prima. Ik vond het eigenlijk helemaal geen thema. Het ging mij er meer om hoe de bondscoach er na de wedstrijd op de persconferentie op reageerde. Hij was er een beetje verrast en is er de volgende dag nog een gesprek met jou over aangegaan. Koeman wilde niet zeggen waar zo'n zweetband dan voor dient."

"Who cares?", vraagt Memphis met een brede glimlach, waarna Stekelenburg alsnog de reden wil weten waarom de Oranje-international een zweetband droeg tijdens de laatste twee vriendschappelijke wedstrijden.

"Het helpt wel met zweet, daarom heet het ook een zweetband. Daarnaast staat het me mooi. Mijn vriendin vindt het mooi bij me staan, geweldig. Het is een nieuwe look, who cares? Ik voel me er goed bij", aldus Memphis.

De aanvaller lijkt ook op het EK met een zweetband te gaan spelen. "De volgende wedstrijd gaan we kijken welke kleur ik uit ga kiezen", besluit hij lachend.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

'Volgende Europese grootmacht meldt zich voor Johan Bakayoko'
0
Vitesse gaat in beroep en kondigt akkoord met Parry over miljoenenschuld aan
46
Vermoedelijke XI Nederlands elftal: Koeman hint op sterkst mogelijke elftal
82
'Memphis is niet mijn spits bij Oranje, ik zou het weer met Brobbey proberen'
48
Ongemakkelijkheid spat er vanaf: Duitse tv studio gaat los op Snollebollekes
0
Pak 3x je inzet als Bart Verbruggen de 0 houdt bij Nederland-Oostenrijk!
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties