Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Memphis Depay haalt uit: 'Ik voel me niet gerespecteerd'

Laatste update:

Eerst stelde Depay ploeggenoot Houssem Aouar in staat de 0-1 aan te tekenen, met een voorzet vanaf links bij de eerste paal. Vervolgens zette hij hoogstpersoonlijk de 0-2 op het scorebord, op aangeven van Moussa Dembélé. Dat was voldoende voor een uiteindelijke 1-2 zege en een voorlopige vierde plaats in de Ligue 1. Depay was dit seizoen in de Ligue 1 bij zes treffers betrokken: drie assists en drie doelpunten.

"Ik ben het zat om elke keer te horen dat ik het verschil maak", vertelde Depay na afloop. "Ik voel me nog niet een gerespecteerde voetballer. Ik doe wat er van mij gevraagd wordt, ik ben mentaal sterk. Ik moet de beslissingen van de trainer accepteren, maar ik ben teleurgesteld en ik denk dat ik meer respect verdien. Ik verdien beter dan dit. Ik zou elke wedstrijd moeten spelen."

Jean-Michel Aulas bleef positief. "Hier laat Memphis zien dat hij een geweldige voetballer met een sterke persoonlijkheid is", reageerde de voorzitter van Olympique Lyon. "Hij gebruikte zijn bitterheid en frustratie over zijn rol als reserve op het veld en won met zijn teamgenoten. Geweldige voetballers zijn voetballers met talent, maar ook voetballers die zich weten te gedragen zodra men met tegenslagen te maken krijgt."

"Zulke voetballers zeggen tegen hun coach: 'Ik respecteer de beslissing. In de komende wedstrijden ga ik nog meer mijn best doen'." Aulas kreeg vervolgens de vraag of het relletje rondom Depay nu gesust is. "We hebben een goede en oprechte relatie met Memphis. We zullen dit verder privé afhandelen", benadrukte de hoogste sportbestuurder. Depay kwam in drie van elf speeldagen in de Ligue 1 als invaller binnen de lijnen: op de vijfde speeldag uit tegen Caen (2-2) en twee speelrondes later uit tegen Dijon (0-3)

Meer nieuws

Ajax-huurling Mikautadze scoort, levert assist en pakt zeer dubieuze rode kaart
11
Real Madrid verovert 36ste landstitel na nederlaag van FC Barcelona bij Girona
44
Ontketende Haaland houdt Manchester City met vier goals op titelkoers
26
Lazio verder verwijderd van Champions League na hele late mokerslag
0
Live meepraten in LaLiga: Real Mallorca - Atlético Madrid
1
Live meepraten in de Serie A: Sassuolo - Inter
2

Meer sportnieuws

PSV nu ?? Ajax 2018/2019 ??
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties