Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Memphis Depay heeft favoriete aanvalstrio voor ogen voor WK-restant

Laatste update:

Van Gaal trad dit WK al met verschillende aanvallers aan. Zo mochten tegen Senegal Steven Bergwijn en Vincent Janssen het vanaf het begin laten zien, terwijl vier dagen later Cody Gakpo de aanvalspartner van Bergwijn was. Tegen Qatar verscheen Depay voor het eerst aan de aftrap. De aanvaller van Barcelona zag Gakpo bij zijn derde groepswedstrijd opnieuw doel treffen. "Cody is een fantastische speler, een klinische speler", aldus Depay. "Het is knap dat hij er deze wedstrijd weer staat. En het is fantastisch dat hij dit op dit podium kan doen."

Meer: Koeman: ‘Hun belang voor het team is reden om ze niet af te schrijven’

Gakpo werd na Wesley Sneijder (2010) de tweede Oranje-speler die op een WK wist te scoren met rechts, links en het hoofd. De PSV'er vijzelt zijn transferwaarde behoorlijk op en lijkt te kunnen rekenen op serieuze interesse van Manchester United. "Ik heb een prima klik met hem", stelt Memphis. "Maar ik denk dat ik toch het liefst met Steven Bergwijn speel. Die is nog balvaster en dan kan Cody eroverheen komen. Maar we hebben heel veel verschillende spelers met kwaliteiten." Gakpo speelde tijdens de eerste groepswedstrijd als nummer 10, een plek waar hij bij PSV nog niet eerder stond.

Als het aan Depay ligt, maakt hij zaterdag tegen de Verenigde Staten voor de eerste keer dit toernooi de negentig minuten vol. Dat gebeurde zowel bij Oranje als Barcelona nog niet deze jaargang. Bij Barça bleef zijn aandeel dit seizoen beperkt tot twee wedstrijden in LaLiga. Daarin wist hij wel eenmaal te scoren. "Ik denk dat er nu een streep doorheen moet en dat ik geen vragen meer hoef te horen 'of ik fit ben'. Ik heb een aantal heerlijke loopacties gehad en voel me gewoon goed. Wat mij betreft ben ik klaar voor een hele wedstrijd", aldus de centrumspits.

Met wie zie jij Memphis Depay het liefst in de punt van de aanval?

Meer nieuws

Van 't Schip wordt geen 'Head of Coaching' en praat met Ajax over andere rol
2
Marca beweert: Dick Schreuder op poleposition voor opvolging Arne Slot
20
Arne Slot: de trainer die 'sleeping giant' Feyenoord wakker maakte
22
Man United heeft twee spelers op het oog als partner van Lisandro Martínez
15
The Athletic heeft nog voor zijn komst naar Liverpool mooi nieuws voor Arne Slot
16
Thiago Silva zegt Chelsea definitief gedag in hartverwarmende afscheidsvideo
17

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties