Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Memphis Depay heeft plotseling speciale klik met 'gevaarlijke jongen' in Oranje

Laatste update:

Het Nederlands elftal beleefde donderdag een zorgeloze avond op weg naar het EK 2024. Uitblinkers Jeremie Frimpong en Memphis Depay scoorden tegen Canada, net als invallers Wout Weghorst en Virgil van Dijk: 4-0.

Meer: Memphis Depay sluit ogen niet voor kritiek: ‘Een journey is never perfect’ | Memphis Depay en Georginio Wijnaldum verschijnen met nieuwe coupe op training Nederlands elftal

Na afloop blikt Memphis met een zeer tevreden gevoel terug op de oefenzege en wijst hij met name naar zijn ontstane klik met Frimpong. "Bij de 1-0 was het echt een vlijmscherpe voorzet van Jay."

"Hij gaf echt een fantastische bal. Hij speelde ook echt een fantastische wedstrijd en ik ben heel blij voor hem. Ook voor mij is het lekker dat ik een doelpunt wist te vinden en er nog nét bij kon. Goede goal."

"Hij heeft zijn stempel gedrukt en hij is supersnel. Vanaf hier kan hij alleen nog maar verder groeien. Als hij met de juiste timing diep gaat lopen in combinatie met de afspraken met middenvelders en met mij... Je ziet het: zelfs Alphonso Davies houdt hem niet bij. Gevaarlijke jongen."

Na de treffer deed Memphis een speciaal dansje met Frimpong, zo legt hij uit. "Ons dansje? Dat was een Ghanees dansje toevallig. Dat hadden we niet afgesproken, maar wij hebben onze roots in Ghana natuurlijk. Ik verraste hem eigenlijk, maar hij wist gelijk wat hij moest doen, haha", aldus Memphis.

Frimpong zelf was ook erg te spreken over zijn optreden tegen de Canadezen. "Ik was al blij met mijn eerste assist in Oranje. En daarna scoorde ik ook nog. Ik probeer mijn kwaliteiten te gebruiken om het team te helpen. Ik weet dat ik een snelle speler ben en dat ik kansen voor de ploeg kan creëren", besloot Frimpong.

Meer nieuws

BBC gaat de mist in met tonen van blote billen Oranje-international op tv
0
'Maurice Steijn kan nog deze zomer in de Eredivisie terugkeren als trainer'
2
Fans reageren unaniem na zien foto's Roemeense kleedkamer na uitschakeling
23
Reservespeler maakt indruk op training Oranje: 'Mooiste goals kwamen van hem'
30
Basisspeler België maakt direct na EK-uitschakeling transfer naar Saudi-Arabië
16
Bodybuilder Özil toont indrukwekkend resultaat van een jaar lang hard trainen
19

Meer sportnieuws

Ajax traint onder Farioli
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties