Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Memphis Depay keihard aangepakt door Franse kranten: 'Waar was hij?'

Laatste update:

"Waar was Depay op de belangrijkste momenten voor Lyon?", zo vraagt France Football zich af daags na de pijnlijke nederlaag van de nummer vier in de rangschikking in Frankrijk. "Depay was niet slecht, maar ook zeker niet uitmuntend. De international van het Nederlands elftal was gewoon helemaal onzichtbaar in de samenvatting van de wedstrijd tegen Lille." In de optiek van de rapporteur van L'Équipe verdient Depay, die de aanvoerdersband droeg, niet meer dan een zware onvoldoende voor zijn optreden tegen de koploper uit Lille.

"Zijn technische kwaliteiten en zijn leiderschap hadden van grote waarde kunnen zijn voor zijn ploeggenoten, die juist toen het erop aankwam niet thuisgaven. Het spel van Depay was in verdedigend opzicht erg mager, terwijl zijn inbreng op aanvallend gebied erg pover was." RMC Sport richt zijn pijlen juist op Lyon-trainer Rudi Garcia, die zijn elftal zag falen in de strijd om de Franse landstitel. Er wordt al gerept over een voortijdig vertrek van de coach uit Lyon. "De supporters zijn woedend en dat valt heel goed te begrijpen."

De forse kritiek staat in schril contrast met de loftuitingen van twee weken geleden, toen Lyon mede dankzij de uitblinkende aanvaller met 3-0 wist te winnen van Angers. "Memphis deed bijna alles goed. Hij maakte optimaal gebruik van de vrijheid die hij kreeg van zijn trainer Rudi Garcia", zo jubelde France Football in een analyse over Depay, die tweemaal scoorde namens Lyon. Het Franse tijdschrift omschreef de Nederlander daarnaast als een 'ware leider'.

Meer nieuws

Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
1
Mogelijke opvolger Slot spreekt zich uit: 'Lastig nee zeggen tegen Feyenoord'
7
NEC mag dankzij heerlijke goals Chery nog altijd hopen op vijfde plek
19
Mauro Júnior zingt provocerend anti-Ajax-liedje op huldiging van PSV
46
Turkse titelstrijd nagenoeg beslist na nieuw puntenverlies Fenerbahçe
52
Lang start anti-Feyenoord-lied dat afkomstig is van Ajax; Luuk de Jong grijpt in
106

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties