Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Memphis Depay krijgt op cruciaal moment nieuwe kans in de basis

Laatste update:

De belangen zijn zaterdagavond groot voor beide teams, daar zowel Betis als Barcelona nog kans maakt op Champions League-tickets. De ploeg van trainer Manuel Pellegrini bezet met 58 punten de vijfde positie in LaLiga, terwijl de Catalanen tweede staan met 66 punten. De afwezigheid van Ter Stegen komt in dat licht zeker niet ongunstig uit voor de ploeg van Pellegrini. De Duitse goalie was vrijdag al niet fit genoeg om te trainen en is zaterdag niet in het vliegtuig gestapt voor de trip naar Sevilla.

Eerder deze week werd al bekend dat Xavi geen beroep kan doen op Gerard Piqué, die kampt met een dijbeenblessure. Ook Sergiño Dest, Pedri, Nico González en Sergi Roberto zijn in Barcelona achtergebleven. Naast de waslijst aan blessures staan Frenkie de Jong, Eric García, Sergio Busquets en Jordi Alba op scherp. Alle namen zijn bij een volgende gele kaart geschorst voor het thuisduel met Celta de Vigo.

In de defensie, voor doelman Neto, heeft Xavi geen verrassingen in petto. García vervangt Piqué in het hart van de defensie, terwijl Dani Alves rechtsachterin speelt. Frenkie de Jong, Busquets en Gavi geven invulling aan het middenveld. Voorin mag Depay het dus vanaf de aftrap laten zien, net zoals Ousmane Dembele en Ferran Torres. De fit verklaarde Ansu Fati begint zit op de bank en zal net zoals tegen RCD Mallorca weer op een invalbeurt hopen.

Opstelling Barcelona: Neto; Alves, Araújo, García, Alba; Frenkie de Jong, Busquets, Gavi; Dembélé, Depay, Ferran

-

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
10
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
5
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
6
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
18
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
54
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties