Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Memphis Depay openbaart racistische DM: 'Zo kan je me nooit noemen'

Laatste update:

"Wat gedraag jij je als een fucking mongooltje met je laatste foto. Denk dat mijn hond nog een hoger IQ heeft dan jij fucking loser. Karma pakt je terug letterlijk", zo luidt het bericht aan Depay, dat wordt afgesloten met een emoji van een banaan en het woord 'plukker'. In zijn story schrijft de aanvaller van Olympique Lyon: "Okayyyyy dan. Jij kan je account net zo goed sluiten nu. Omdat ik op een foto sta met een lijger die niet eens van mij is. Nederland wat zijn we aan het doen?" Het bericht wordt door Ryan Babel gedeeld op Instagram, met de tekst: "Hoe ze echt over ons denken smh."

Dit bericht bekijken op Instagram

What happens when a liger hangs out with a Lion?

Een bericht gedeeld door Memphis Depay (@memphisdepay) op

In een livevideo op Instagram geeft Depay tekst en uitleg over de actie. "Ik heb een leeuw in Nederland, even serieus. Stupido's. Ik hoef mezelf niet te verdedigen, dat doe ik ook niet. Ik leg alleen de situatie uit. That's it. Ik heb net iets op mijn story gepost dat best wel zielig is voor het meisje dat het stuurde. Zij kan net zo goed haar account sluiten. Je ziet dat Nederland nog steeds een land is van racisme om de kleinste dingen. Ik ben een bananenplukker omdat zij dacht dat ik met een leeuw op de foto ben gegaan."

"Met wat ik ook op de foto ga, zo kan je me nooit noemen. Ik weet niet hoe je bent opgevoed, vaak heeft het met opvoeding te maken. Maar het is triest", gaat Depay verder. "Anyway, ik ga het daar niet meer over hebben. Want het maakt me alleen maar agressief. Nogmaals: doe je research, check de facts. Lijgers zijn gecreëerde beesten, maar dat is een hele andere conversation. Het gaat erom dat ik dat ding niet in huis heb, ik ben een dierenliefhebber."

Depay liet via dezelfde livevideo op Instagram al weten dat hij zich niet kon vinden in de kritiek op de foto's met de lijger. "Voor de mensen die de feiten niet kennen, hou gewoon je mond", zegt de aanvaller, die momenteel herstellende is van een kruisbandblessure. "Lijgers zijn niet eens wilde dieren. Ze worden niet in het wild geboren, maar door mensen gemaakt. Ik denk dat ze niet eens zouden overleven in het wild."

Meer nieuws

Premier League-clubs komen budgetplafond overeen: dit zijn de details
4
VZ Kort: Deadline verstreken, nog drie potentiële bondsvoorzitters KNVB over
77
V/d Vaart poogt transfertarget uit Oostings hoofd te praten: 'Niet verstandig'
15
Clubleiding van Inter niet blij met actie Dumfries en denkt na over sanctie
29
Davy Klaassen doet boekje open over vertrek bij Ajax: 'Toen zij vertrokken...'
22
De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
8

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties