Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Memphis Depay reageert op akelig spandoek: 'Ik weet dat ze boos zijn'

Laatste update:

"Memphis Depay, 5 miljoen volgers (op Instagram, red.), maar nog steeds geen vader", zo viel er te lezen op het spandoek, getoond door de supporters van Saint-Étienne. Van Depay is bekend dat hij een moeizame relatie onderhoudt met zijn biologische vader, hetgeen voor de fans van Saint-Étienne kennelijk inspiratie was voor het creëren van het spandoek.

Het spandoek heeft in Frankrijk tot grote ophef geleid en ook Depay heeft inmiddels via Twitter gereageerd. "Ik heb niets tegen de mensen die dit deden. Ik weet dat ze stiekem van me houden. Ik weet ook dat ze boos zijn. Ze zijn boos omdat ze geen enkele speler hebben met mijn kwaliteiten", zo schrijft de 24-jarige aanvaller, die zondag negentig minuten binnen de lijnen stond.

"Verder lig ik er geen seconde wakker van, maar ik wilde er wel even iets over zeggen. Nul punten tegen ons dit seizoen, ik kan me voorstellen hoe dat voelt voor Saint-Étienne", besluit Depay. Lyon wist de derby door een doelpunt in blessuretijd van Moussa Dembélé overigens met 1-2 te winnen. Ook de eerste wedstrijd tussen beide teams, afgelopen november, was een prooi voor les Gones (1-0).

Meer nieuws

Professionele liplezer onthult wat Mohamed Salah tijdens clash tegen Klopp zei
29
KKD Elftal van de Week: Twee talenten van Jong Ajax geselecteerd
3
'Ik had Van Dijk en De Vrij als teamgenoten, maar Sandler is het meest compleet'
14
Test jouw kennis over de Champions League en win maar liefst 25.000 euro!
0
VZ Kort: FC Den Bosch presenteert nieuwe hoofdtrainer
77
'Potter en Pusic bovenaan de lijst om Arne Slot op te volgen bij Feyenoord'
72

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties