Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
Schrijf een reactie...

Memphis Depay sluit ogen niet voor kritiek: 'Een journey is never perfect'

Laatste update:

Nederland kende een wisselvallige groepsfase dit EK. Na de gewonnen ouverture tegen Polen (1-2), volgden een gelijkspel tegen Frankrijk (0-0) en dus de nederlaag tegen de Oostenrijkers. Met name de laatste wedstrijd leverde Oranje bakken met kritiek op. Daar sluit Memphis zich niet voor af.

Meer: Memphis Depay en Georginio Wijnaldum verschijnen met nieuwe coupe op training Nederlands elftal

"Je maakt de balans op, bekritiseert elkaar, en kijkt: 'Wat moet beter?'", deelt de aanvaller (30) zondag over de nasleep van het duel. "Je zit in een proces, en het toernooi gaat nu pas beginnen. We moeten zorgen dat we van fouten leren. Natuurlijk."

Wel vindt Memphis het logisch dat het toernooi niet zonder horten en stoten verloopt. "Een journey is never perfect", zegt hij. "Ik weet niet wie dat in de boeken heeft geschreven, maar dat is gewoon niet zo."

"Dat er wrijving is, is normaal. Je bent een maand bij elkaar, normaal ben je of met je familie na een training, of na de wedstrijd. Dat is nu ook anders. Je zit bij elkaar in een kamp, en je bent gefocust op resultaat. Als dat resultaat dan niet is zoals je wilt, is het logisch dat er irritaties zijn. Dat is menselijk."

De stempel 'wisselvallig' valt ook op Memphis' toernooi tot nu toe te plakken. De 95-voudig international vond tegen Oostenrijk voor het eerst dit EK het net, waarmee hij zijn interlandtotaal op 46 treffers bracht.

Dinsdag heeft hij tegen Roemenië de kans om eeuwig topscorer Robin van Persie nog verder te benaderen. Van Persie eindigde op vijftig treffers.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Manchester United vs. Fulham live zien? Tickets al vanaf 192 euro!
0
Van Hooijdonk beschuldigt Ronald Koeman spijkerhard van vriendjespolitiek
20
Koeman legt uit waarom Bergwijn plots in de basis staat van Nederlands elftal
84
Van der Vaart reageert onmiddellijk op zeer verrassende basisplek Bergwijn
25
Extra wijziging in opstelling Oranje: Bergwijn staat zeer verrassend in basis
141
Paris Saint-Germain zet zinnen op komst van Crysencio Summerville
25

Meer sportnieuws

Welkom terug! | PSV
Reacties