Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
Schrijf een reactie...

Journalist reageert zich via X af op Kevin De Bruyne nadat middenvelder hem dom noemt: 'Verwend nest'

Laatste update:

De Bruyne kreeg na afloop van de nederlaag tegen Frankrijk de vraag of het pijn deed dat de 'Gouden Generatie' van de Rode Duivels niets heeft gewonnen. De middenvelder van Manchester City zat daar duidelijk niet op te wachten. "Wat is een Gouden Generatie?"

Palmeri antwoordde vluchtig. "Die van jullie." Dat antwoord viel verkeerd bij De Bruyne. "En jij wil zeggen dat Engeland, Frankrijk, Duitsland en Spanje de afgelopen jaren geen Gouden Generatie hadden?"

Tijdens het weglopen snauwde De Bruyne in het Engels na: "Stupid!" Dat woord is bij Palmeri in het verkeerde keelschat geschoten. "Haha Kevin De Bruyne noemde mij zojuist dom. Hier is een boodschap voor jou!"

"De Gouden Generatie die je noemde, Engeland, Frankrijk Duitsland en Spanje, hebben allemaal een finale bereikt. Je bent een typische voetballer die alleen maar vragen wil over hoe goed je bent. Verwend nest", aldus Palmeri.

De Milaanse journalist Palmeri werkt voor verschillende media. In zijn bio op X valt te lezen dat hij werkzaamheden verricht voor onder meer Sportitalia, CNN en Al Jazeera. In het verleden was Palmeri actief bij het vooraanstaande La Gazzetta dello Sport en beIN Sports.

De Bruyne liet tegenover Sporza weten nog geen besluit te hebben genomen over het voortzetten van zijn interlandcarrière. "Het is nog te vroeg om te beslissen of ik doorga bij de nationale ploeg. Het is een druk, speciaal seizoen geweest voor mij. Ik moet mijn lichaam nu laten rusten. We gaan over alles nadenken en na de zomer volgt een beslissing", aldus de 33-jarige sterspeler.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

RKC haalt spits die tijdens eerste periode in Eredivisie nul doelpunten maakte
1
Barcelona vs. Sevilla al vanaf 149 euro. Bekijk hier onze ticketshop!
0
Speel gratis mee met Unibet's Golden Goal op Portugal-Frankrijk en win 25.000!
0
Voetbal International verwacht vertrek van absolute grootverdiener bij Ajax
32
Fans reageren unaniem na zien foto's Roemeense kleedkamer na uitschakeling
44
'Feyenoord gaat deze week in gesprek met Atlético Madrid over transfer'
32

Meer sportnieuws

Ajax traint onder Farioli
Reacties