Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
Schrijf een reactie...

Ajax wil huurdeal sluiten met Bayern München over aanvallende middenvelder Lovro Zvonarek

Laatste update:

Zvonarek is pas negentien jaar en wordt door Bayern gezien als een groot talent. Niet voor niets besloot der Rekordmeister de Kroaat onlangs bij te laten tekenen tot medio 2027.

De club plant nu echter de volgende stappen in de loopbaan van de middenvelder. De club rekent op hem in de toekomst, maar biedt hem de mogelijkheid om op korte termijn elders ervaring op te doen.

Ajax is niet de enige club die in de markt is voor Zvonarek. Volgens Plettenberg hengelen ook onder meer FSV Mainz, Sporting Portugal en Anderlecht naar de diensten van de talentvolle tiener.

Zvonarek doorliep de jeugdopleiding in zijn geboorteland bij NK Slaven Belupo, alvorens hij in 2022 de overstap maakte naar Bayern München. In Zuid-Duitsland had men al snel genoeg gezien en hevelden ze de Kroaat over naar de hoofdmacht.

Afgelopen seizoen noteerde Zvonarek vijf wedstrijden in het eerste elftal van Bayern, allen in de Bundesliga. Daarin was hij zelfs al eenmaal trefzeker. In totaal staat de teller op 161 speelminuten voor het vlaggenschip.

Zvonarek maakte zijn debuut voor het eerste elftal tijdens een vriendschappelijke wedstrijd tegen Red Bull Salzburg in januari vorig jaar. In november zat hij voor het eerst op de bank bij een officiële wedstrijd tijdens de bekerblamage tegen FC Saarbrücken.

Drie dagen na zijn eerste doelpunt in de Bundesliga, tijdens zijn basisdebuut tegen VfL Wolfsburg, tekende hij zijn eerste profcontract bij de club tot 2027. Bayern onderstreept daarmee dat het hoge verwachtingen heeft van de pas negentienjarige middenvelder.

Meer nieuws

Roemeense oud-Ajacied is bang voor één speler van het Nederlands elftal
0
Stomdronken Balotelli kan niet meer op zijn benen blijven staan en gaat viraal
10
Transferrecord verbroken: Brighton maakt komst Yankuba Minteh wereldkundig
16
Gimenez scoort opnieuw niet en is met Mexico uitgeschakeld op Copa América
12
Snel akkoord over De Ligt verwacht: Man United doet verdediger meerjarig aanbod
50
Feyenoords 'ideale opvolger van Berghuis' kan Nederland pijn doen op het EK
6

Meer sportnieuws

Reacties