Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Memphis verschijnt vlak voor WK samen met Promes op populair rapalbum

Laatste update:

Via Instagram roept Memphis Oranje-aanvoerder Virgil van Dijk op om het nummer in de playlist van het Nederlands elftal te zetten. "@virgilvandijk zet die torrie in die kleedkamer playlist!", aldus de aanvaller van Barcelona, die laat weten klaar te zijn voor het WK. Aanstaande maandag meldt Memphis zich in Zeist, om op dinsdag samen met de gehele selectie het vliegtuig naar Doha te pakken. Als het aan hem ligt wordt het nummer 'Tat Tat' de komende weken vaak gedraaid in de kleedkamer van Oranje. Van Dijk lijkt de eindverantwoordelijke te zijn voor de muziek bij het Nederlands elftal.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Memphis Depay (@memphisdepay)

Spartak Moskou- aanvaller Promes wordt nog altijd verdacht van poging tot moord. Op een familiefeest in juli 2020 zou hij zijn neef met een mes in de knie hebben gestoken, waarbij het slachtoffer ernstig letsel opliep. De zaak zal in maart volgend jaar inhoudelijk behandeld worden. In het rapnummer van SFB haalt Promes de zaak kort aan. "In Nederland ben ik te teeh, daarom meet (ontmoet, red.) ze mij overzee", aldus de dertigjarige Amsterdammer. Wanneer je het woord teeh omdraait krijg je heet. In straattaal wordt heet ook gebruikt als term voor 'onveilig'. Promes doelt er dus op dat het voor hem onmogelijk is om nu in Nederland af te spreken.

Of Promes zelf daadwerkelijk strafbare feiten heeft gepleegd moet nog blijken. Afgelopen zomer nam Memphis het om die reden voor de buitenspeler op via social media. "Mensen veroordelen je zonder dat strafbare feiten zijn bewezen." Bondscoach Louis van Gaal toonde zijn begrip voor deze actie van Memphis, maar noemde het wel onverstandig. In Qatar gaat Memphis verder in zijn jacht naar de titel topscorer aller tijden van het Nederlands elftal. Robin van Persie draagt die eer nog altijd met vijftig treffers in 102 interlands, terwijl Memphis na 81 interlands al op 42 doelpunten staat.

Meer nieuws

Ron Jans laat in het midden of Ajax of Feyenoord hem ooit benaderde
2
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
108
AZ ziet mogelijke opvolger van Vangelis Pavlidis in Eredivisie rondlopen
16
Sergiño Dest brengt supporters van PSV in korte video zeer slecht nieuws
13
Meerdere Italiaanse spelers trappen in nepaanbiedingen uit Saudi-Arabië
13
Arne Slot ziet na Pepijn Lijnders tweede Nederlander vertrekken bij Liverpool
12

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties