Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Memphis Depay wijst andere hobby dan muziek aan die voor hem als 'een soort therapie' werkt: 'Vroeger werd ik gepest'

Laatste update:

Memphis is zowel een verzamelaar als een maker van kunst, zo vertelt hij in de uitzending. "Super random eigenlijk. Ik zat een keertje gewoon thuis en dacht: ik heb zin om me op een andere manier te uiten. Dus ik bestelde wat canvassen en begon gewoon te schilderen."

Wat Memphis probeert te vertellen in zijn kunstwerken heeft een diepere betekenis, zo legt de aanvaller uit. "Het is eigenlijk een Afrikaanse neus met twee ogen", zo begeleidt de Oranje-spits beelden van een van zijn werken.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht dat is gedeeld door @memphisartcollection

"Vroeger werd ik altijd gepest omdat ik een grote neus had", bekent Oranjes nummer twee topscorer aller tijden. "En nu ben ik er trots op. Als je googlet op wat het betekent, heeft het veel met karaktereigenschappen te maken. Dus ik vond het mooi om me zo te uiten."

"Het is een soort therapie voor me geworden", vervolgt Memphis, die ook in de muziekwereld actief is. "Om creatief te zijn in mijn vrije tijd. Ik heb er plezier in. Je hebt veel vrije tijd als sporter en als je creatief bent kan je daar gewoon lekker je tijd in stoppen."

"Ze zijn nog niet te koop", reageert Memphis lachend als presentatrice Hélène Hendriks aan collega Noa Vahle vraagt of zij een kunstwerk van de spits zou aanschaffen. "Ik werk aan een collectie. Dus op dit moment zijn ze nog niet te koop."

Op Instagram beheert de spits ook een speciaal voor zijn kunst ingerichte pagina. Daarop laat de binnenkort transfervrije voetballer de eindresultaten van zijn werken zien voor zijn ruim 2.000 volgers.

Meer nieuws

Deze 6 Eredivisie-spelers zijn de komende weken actief op de Olympische Spelen
2
Transfers Eredivisie 2024/25: Liam van Gelderen vindt nieuwe club
7
Bondscoach Olympische Spelen weggestuurd wegens dronespionageschandaal
6
Volgende mutatie in staf Man United: Erik ten Hag verwelkomt nóg een nieuwe naam
9
Aan Ajax gelinkte Christian Eriksen bespreekt toekomst bij Manchester United
9
ADO Den Haag zegt last te hebben van artikel en legt Omroep West boycot op
5

Meer sportnieuws

Ajax traint onder Farioli
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties