Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Men denkt dat Memphis arrogant is, maar ik zie hem als mijn broer'

Laatste update:

Dirk Kuyt en Giovanni van Bronckhorst brachten op de dag van het overlijden van Vilhena's moeder al een bezoek. "Dirk voelde zo met me mee. Het mooie is: Dirk is dan wel 36, maar soms is hij nog 21, zowel in vreugde als in verdriet", zegt de middenvelder tegen Helden Magazine. "Danny Blind had me ook al gebeld, gecondoleerd en me steun toegezegd. Iedereen bij het Nederlands elftal zal je steunen, we zijn er voor je, zei de bondscoach. Ja, dat vind ik heel bijzonder. Drie dagen na de begrafenis moest ik me melden bij Oranje."

Vilhena heeft een bijzondere band met Memphis Depay, die voor de begrafenis overkwam uit Manchester. "Hij zei steeds: Als er iets is, als ik wat voor je kan doen, dan ben ik er voor je. Ik weet hoe mensen over hem denken, maar Memphis is echt een goede jongen, heeft een goed hart. Mensen denken dat hij arrogant is, maar ik zie hem als m'n broer", vervolgt Vilhena, die achteraf blij is dat hij vorige zomer bij Feyenoord gebleven is.

"Toen ik in die tijd een keer op kantoor bij Giovanni van Bronckhorst zat, heb ik vreselijk gehuild. Dat kan hier, dat is wel heel fijn. Karim, Eljero, Dirk, maar ook een jongen als Bilal Basaçikoglu, eigenlijk stonden alle jongens echt voor me klaar", stelt de middenvelder. "Ik had er niet aan moeten denken dat ik de laatste weken voor en de periode rond het overlijden van m'n moeder ver weg in het buitenland had gezeten."

Is Tonny Vilhena al toe aan de stap naar het buitenland?

Meer nieuws

'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
8
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
5
Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
2
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
2
Stadionspeaker Roda JC wijt kolossale blunder onder meer aan slecht internet
20
Hans Kraay junior ziet bizarre taferelen in Kerkrade: 'Werkelijk ongelooflijk'
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties