Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Men heeft het over ervaring, maar hoeveel ervaring had Josep Guardiola?'

Laatste update:

"Hij is de perfecte kandidaat. Het zou me echt verbazen als ze verder kijken. Ze hebben het al geprobeerd met al deze trainers van naam. Niets ten nadele van Massimiliano Allegri (een van de andere vermeende kandidaten, red.), maar ze hebben Carlo Ancelotti gehad, Antonio Conte, Sarri, José Mourinho, allemaal trainers die geweldige dingen hebben gedaan maar die ook weer vertrokken zijn", begint de oud-verdediger in de Daily Mirror.

"Ga je dan daar mee door, met het weggooien van geld voor deze trainers die allemaal na twee jaar weer vertrekken? Of ga je voor iemand van wie de fans het geweldig zouden vinden als hij terug zou keren? Als Chelsea die transferban krijgt (vanwege het overtreden van de regels met betrekking tot het aantrekken van jeugdspelers, red.), denk ik eerlijk gezegd niet dat ze iemand anders aan kunnen stellen dan Frank", is Ferdinand stellig. De Engelsman is ervan overtuigd dat Lampard een belangrijke rol kan spelen in het ontwikkelen van de talenten die Chelsea al in huis heeft: "Ze hebben nou al een tijdje de beste talenten van het land rondlopen."

"Manchester City komt nu in de buurt, maar het is al een tijd zo dat Chelsea de beste jonge spelers heeft en niemand weet het tot het eerste elftal te schoppen. Als voetbalclub zou je denken dat je dat wil veranderen. Als ze dat willen, is er niemand anders dan Frank. Hij is iemand waarvan de jonge spelers zullen denken: 'Wauw! Frank gaat ons kansen geven.' Hij zal niet alleen het eerste elftal en de fans kracht geven, maar ook de talenten."

"Ik denk dat dat verfrissend kan werken in een tijd waar managers bang zijn en de druk voelen om talenten niet op te stellen. Mensen hebben het wel over ervaring, maar hoeveel ervaring had Josep Guardiola toen hij bij Barcelona begon? Hij had alleen de talenten van de club getraind." Ferdinand denkt bovendien dat Lampard ook met de vedetten van Chelsea zou kunnen werken: "Of hij van slag zou raken als de grote spelers moeilijk gaan doen op de training? Dat denk ik niet. Frank kent Chelsea, hij kent de spelers en ze zullen hem respecteren."

Denk jij dat Frank Lampard volgend seizoen voor de groep zal staan bij Chelsea?

Meer nieuws

VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
24
Boskamp noemt 'de enige buitenlandse naam' die circuleert als opvolger van Slot
6
Feyenoord plukt nieuwe hoofd jeugdopleiding weg bij Rangers
6
Van 't Schip wordt geen 'Head of Coaching' en praat met Ajax over andere rol
20
Marca beweert: Dick Schreuder op poleposition voor opvolging Arne Slot
42
Arne Slot: de trainer die 'sleeping giant' Feyenoord wakker maakte
22

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties