Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Mendes begraaft strijdbijl en legt basis voor Italiaanse transfer van Ronaldo'

Laatste update:

Mendes, die als de machtigste zaakwaarnemer ter wereld wordt gezien, leefde naar verluidt liefst elf jaar in onmin met de familie Agnelli, daar men aan de onderhandelingstafel vaak niet op een lijn zat en transfers daardoor werden afgeblazen. De eigenaren van de regerend landskampioen van Italië en Mendes lijken de strijdbijl nu echter hebben begraven: beide partijen rondden afgelopen week de overstap van cliënt Joao Cancelo naar Turijn af. Tuttosport omschrijft Mendes als 'de Tom Cruise van de zaakwaarnemerswereld'.

Volgens de zondageditie van Tuttosport hebben Juventus en Mendes de basis gelegd voor een mogelijke transfer van Ronaldo naar de recordkampioen van Italië. De 33-jarige aanvaller zou op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging, daar Real Madrid niet aan zijn financiële wensen wil voldoen en daarmee niet de (financiële) waardering voelt die Lionel Messi, Neymar en Antoine Griezmann elders wél krijgen.

Real Madrid zou bereid zijn om Ronaldo te laten gaan indien men zekerheid heeft over de komst van Neymar van Paris Saint-Germain. De Champions League-winnaar neemt in dat geval naar verluidt genoegen met 120 miljoen euro, ook al bedraagt de transferclausule van de vijfvoudig Ballon d'Or winnaar liefst een miljard euro. Dat is een bedrag dat Juventus, dat zeven jaar op rij de landstitel won, zich volgens het dagblad kan veroorloven.

Het winnen van de Champions League is voor Juventus elk seizoen een van de belangrijkste doelstellingen. La Vecchia Signora verloor immers zeven van de negen finales. De club versterkte zich reeds met doelman Mattia Perin van Genoa (twaalf miljoen euro in drie termijnen, exclusief drie miljoen euro aan variabele bonussen), Cancelo (40,4 miljoen euro in drie termijnen) en Emre Can. Laatsgenoemde is weliswaar transfervrij van Liverpool overgekomen, maar Juventus maakte openbaar een bedrag van zestien miljoen euro aan 'bijkomende kosten' over de volgende twee financiële jaren te zullen verspreiden.

Denk jij dat Cristiano Ronaldo ooit voor Juventus zal spelen?

Meer nieuws

RKC vernedert Heracles in Almelo en zet grote stap richting lijfsbehoud
8
PSV wint kampioensduel en is voor de 25ste keer de beste van Nederland
45
Live meepraten in de Premier League: Chelsea - West Ham United
0
Live meepraten in de Eredivisie: FC Utrecht - Vitesse
2
Live meepraten in de Eredivisie: FC Volendam - Ajax
5
Man United gaat komende zomer voor man met afkoopclausule van 70 miljoen euro
7

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties