Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Mendes Moreira debuteert en speelt gelijk tegen Kökçü en Dervisoglu

Laatste update:

De opvallendste afwezige aan Turkse kant was Burak Yilmaz, die vorige week met OSC Lille de Franse landstitel veroverde en vrij kreeg voor de vriendschappelijke ontmoeting. De eerste kans van de wedstrijd werd genoteerd door José Kanté, die namens Guinee het vijandige doel onder vuur nam maar doelman Mert Günok redding zag brengen. Vervolgens was Turkije aan zet. Het was met name Cengiz Ünder die zich veelvuldig voor het vijandige doel liet zien, maar het ontbrak de aanvaller aan scherpte in de afronding.

Tien minuten na rust liet Guinee zich weer eens zien. Yakhouba Barry snelde de zestien binnen en creëerde ruimte voor het schot, maar Günok stond goed opgesteld en verwerkte de poging tot een hoekschop. Halverwege de tweede helft kreeg Kenan Karaman een goede mogelijkheid om op aangeven van Ünder de score te openen, maar zijn inzet ging rakelings naast. In de laatste minuut van de reguliere speeltijd waagde Kökçu nog een poging de ban te breken met een schot van afstand, maar doelman Aly Keita had een fraaie redding in huis.

-

Meer nieuws

PSV distantieert zich van beschuldigend statement Noa Lang
47
'Manchester United wil tóch af van Ten Hag en spreekt al met ideale vervanger'
4
De EK-selectie van Turkije: dit zijn de spelers die kans maken
8
Komst Potter naar Ajax onwaarschijnlijk; minder twijfels over alternatief
29
Mbappé beslist niet gediend van vraag over Real Madrid direct na CL-exit met PSG
8
Hoe Ipswich Town na 22 jaar en op unieke wijze terugkeert naar de Premier League
7

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties