Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Mendy negeert kruisbandblessure en rent veld op: 'Hij is gek!'

Laatste update:

De 23-jarige Fransman zag de bal in de kruising vliegen, dacht niet na en rende met zijn krukken naar de hoek van het veld alwaar de spelers elkaar besprongen. "Ruptured ACL but who cares after a 95th minute winner #LookAtMeRunning", schreef Mendy op de social media. Zijn tweet werd meer dan 25.000 keer gedeeld.

LOL! Benjamin Mendy loopt vanwege een zware kruisbandblessure op krukken, maar dat weerhoudt hem er niet van om het feestje mee te vieren met Raheem Sterling. Kijk hem gaan, wat een BAAAAAAS! 🏃♿

Geplaatst door voetbalzone op woensdag 29 november 2017

"Mendy is crazy", zei manager Josep Guardiola na afloop op de persconferentie. "Hij heeft een blessure van zes maanden en is gewoon aan het rennen!" Mendy, die tot dusverre vijf wedstrijden voor de Engelsen speelde, probeerde tijdens het feestvieren overigens ook nog een selfie te maken met Sterling.

-

Meer nieuws

Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
0
Thomas Müller heeft opmerkelijk verzoek aan fans van Bayern: 'Kijk in je kast!'
0
Driessen weet waarom Alex Kroes Ajax-collega Van Praag niets kwalijk neemt
1
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
22
Manchester United is bereid om iedereen te verkopen, behalve deze drie spelers
28
PSV-speler wekt interesse van Europese clubs; vraagprijs bedraagt 20 miljoen
5

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties