Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Mendy noemt bizar getal als hij opschept over aantal bedpartners

Laatste update:

De Fransman ontmoette in oktober 2018 een andere vrouw in een uitgaansgelegenheid, om haar daarna mee te nemen naar zijn mansion. Mendy zou haar telefoon hebben afgepakt, de slaapkamer op slot hebben gedaan en tot de verkrachting zijn overgegaan. De vrouw zou herhaaldelijk hebben gevraagd om te stoppen en ze wist uiteindelijk te ontsnappen. Een chauffeur van Mendy bracht haar uiteindelijk naar het treinstation, waar ze een bericht stuurde naar een vriendin om te vertellen dat de voetballer had geprobeerd haar te verkrachten.

De openbaar aanklager sprak in de rechtszaal in Chester tevens over de verkrachtingszaak uit 2020. Mendy zou destijds op een huisfeestje een 24-jarige vrouw, die met zes anderen was meegekomen, hebben verkracht. De betreffende vrouwen moesten bij aankomst in de mansion direct hun mobiele telefoons inleveren. Daar waren volgens Mendy twee redenen voor: het voorkomen van verspreiding van de beelden op social media en het uitsluiten van een mediarel vanwege het overtreden van de destijds nog geldende coronaregels.

Een vrouw had haar telefoon echter niet ingeleverd, wat Mendy al snel in de gaten kreeg. Ze wilde de telefoon terughebben en volgde de Fransman de trap op richting een slaapkamer. Mendy zei dat hij de mobiel alleen zou teruggeven als de vrouw zich zou uitkleden. De vrouw kleedde zich daadwerkelijk uit, maar liet haar ondergoed wel aan. Mendy begon haar te verkrachten, al bood ze wel enige weerstand. "Het is oké, ik heb seks gehad met 10.000 vrouwen", zo zou Mendy volgens The Sun hebben opgeschept. Hij gaf aan de politie toe dat er seks was geweest, maar dat hij was gestopt toen de vrouw aangaf dat ze niet meer wilde.

Langslepende zaak
Mendy werd in januari door de rechtbank in het Engelse Chester vrijgesproken van in totaal zeven van de negen aanklachten van verkrachting en aanranding. Van de twee zaken waar Mendy (nog) niet voor is vrijgepleit moet er dus nog een uitspraak komen, omdat de jury het daarover niet unaniem eens was. De verwachting is dat de uitspraak in de nog twee lopende zaken binnen drie weken volgt. Mendy houdt tot vandaag de dag vol dat hij in beide verkrachtingszaken onschuldig is.

De in totaal zeven zaken speelden zich af tussen 2018 en 2021, onder meer terwijl er in Engeland een lockdown van kracht was wegens de coronapandemie. In zijn villa in Cheshire organiseerde Mendy feestjes, waar hij seks had met de betreffende vrouwen. Nadat Mendy in de zomer van 2021 werd aangeklaagd, schorste City hem voor onbepaalde tijd. Tijdens een rechtszaak in augustus kwamen er heftige details naar buiten. Zo zou Mendy de vrouwen naar 'paniekkamers' in zijn villa hebben geleid, om ze daar te verkrachten als zij geen seks met hem wilden hebben. Veel van die vrouwen vond Mendy in nachtclubs in Manchester, vaak met de hulp van de zogenaamde 'fixer' Louis Saha Matturie.

Meer nieuws

Bayern verliest Bundesliga-topper en beleeft slechte generale voor Real Madrid
6
Live meepraten in de Premier League: Manchester City - Wolverhampton W.
2
Live meepraten in LaLiga: Girona - FC Barcelona
6
Marco Reus geeft afscheidstournee meteen glans, ook Malen scoort
2
Bizar: Brugge-fan na flinke blunder door medesupporters (!) in elkaar geslagen
11
Becker schudt Sinkgraven van zich af en scoort prachtig uit 'onmogelijke' hoek
1

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties