Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Meneer Wenger probeert me te sturen, maar ik moet het zelf laten zien'

Laatste update:

"Ik weet dat de manager de kant staat van jonge spelers en ik weet dat ik kansen krijg bij deze club", zegt de jeugdinternational in gesprek met Kicker. "Meneer Wenger is een nuchter type. Hij praat veel met me en dan probeert hij me de juiste richting op te sturen."

"Uiteindelijk weet ik ook wel dat ik het in eigen hand heb", gaat Gnabry verder. "Het heeft allemaal te maken met mijn prestaties en gedrag in de toekomst", aldus de vleugelspeler, die vorig seizoen zijn debuut maakte. Op 20 oktober 2012 werd hij na Jack Wilshere en Cesc Fàbregas de op twee na jongste speler die namens Arsenal actief was in de Premier League.

Serge Gnabry wordt nog dit seizoen een vaste basisspeler

Meer nieuws

Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
107
AZ ziet mogelijke opvolger van Vangelis Pavlidis in Eredivisie rondlopen
9
Sergiño Dest brengt supporters van PSV in korte video zeer slecht nieuws
10
Meerdere Italiaanse spelers trappen in nepaanbiedingen uit Saudi-Arabië
9
Arne Slot ziet na Pepijn Lijnders tweede Nederlander vertrekken bij Liverpool
11
'Verdediger van PEC kan fraaie overstap maken naar LaLiga of Premier League'
4

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties